Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 2. mars 2000 kl 22.30 Bla, bla, bla

Bla, bla, bla (ttv)

NRK1 torsdag 2. mars kl 22.30
Bla, bla, bla (7:8)

På kunstnertur til Lier

Grethe Merkesdal fra Lier lager kunst av alt skrotet vi andre kaster. Etter å ha lest en reportasje om dama i ukebladet Hjemmet finner Anne-Kat. ut at hun vil prøve å finne sitt kunstneriske potensial. Hun fyller en sekk med skrot og drar av gårde for å besøke kunstneren.

Merkesdal har laget lysestake av en gammel loff, BH av teposer, blomstervase av en utgått støvel og ørepynt av seigmenn. Hva Anne-Kat. vil lage og klarer å få ut av sin kunstnertur, får vi se i kveldens avsnitt av \"Bla, bla, bla\".
Anne-Kat. har lest i flere ukeblader om hvordan alle finner lykken på landet når de tar seg jobb som bondekone. Hun legger av gårde med skaut og riktig antrekk, men idyllen slår sprekker når drittarbeidet må gjøres.
Mens programlederen er inne på dyr, legger hun like godt ruta innom Bjerke Travbane der pengene går raskt unna. Er det mulig å bli rik fort som bare det på en vanlig onsdagskveld? Anne-Kat. infiltrer miljøet på travbanen for å tjene raske penger uten å satse de store summene.
Anne-Kat. har vært på ordentlig kjendisfest, men det er ikke bare enkelt å være kjendis på kjendisfest.. I kveld får hennes stygge venninne Bodil høre om de ville tilstandene under Spellemannprisen i Oslo Spektrum.

NRK1 torsdag kl 22.30

Bilder er lagt ut på premieren 20. januar

Egenprodusert underholdning
Programleder: Anne-Kat. Hærland
Prosjektleder: Axel Hveding
Pressekontakt Fjernsynets Informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18