Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 25. januar 2002 kl 19.55 TVT

Topaz får nye bandmedlemmer

Trond-Viggo, Kåre Willoch, Erik Røe og Linn Skåber. (NRK-foto: Ole Kaland)
Trond-Viggo, Kåre Willoch, Erik Røe og Linn Skåber. (NRK-foto: Ole Kaland)
TVT ruller videre og Trond-Viggo, som dansebandkongen Terje Møller, snapper stadig opp nye medlemmer til bandet sitt, Topaz. I kveld er det Elena (Marit Christensen) og Matti (Tore Chr. Sævold) som slutter seg til.

Terje Møller, Ellen og Leif (Kristopher Schau) har kommet til Haparanda og begravet faren til Terje. De kommer til Haparanda Motel og der treffer de Elena og Matti (Marit Kristensen og Tore Chr. Sævold) som mer enn gjerne vil være med i dansebandet Topaz.

Tema i kveld er opprør mot tradisjoner, og i studio er pensjonist og rikssynser Kåre Willoch invitert sammen med humorist og skuespiller Linn Skåber og musiker Erik Røe.

Linn Skåber hadde en rolle i ”De nære ting” som ble ledet av Dagfinn Lyngbø og gikk på NRK1 i høst. Erik Røe er kjent fra gruppa Baba Nation. I kveld synger han imidlertid Frank Sinatra ikledd hvit smoking. En noe annerledes Røe, med andre ord.

Kåre Willoch får et gjensyn med en kjent og kjær kvinne i kveld. Trond-Viggos mor, Lillemor Torgersen, og Kåre Willoch vokste nemlig opp i samme gate i Oslo i barndommen. Lillemor er fast gjest i Trond-Viggos studio.

Ylvis-brødrene er klare med flere nylagede sketsjer.


NRK Underholdningsavdelingen
Programleder: Trond-Viggo Torgersen
Prosjektleder: Lisbeth Larness Roås
Pressekontakt: Anne Bekkevold, 23048956

Bilde
1.Trond-Viggo, Kåre Willoch, Erik Røe og Linn Skåber. (NRK-foto: Ole Kaland)
2.Ellen (Marit Voldsæter) og Terje (Trond-Viggo) gjør alvor av sitt livs drøm og starter dansebandet Topaz. (NRK-foto: Ole Kaland)
3.Dansebandet Topaz er nå et faktum! (NRK-foto: Ole Kaland)