Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 19. mars 2004 kl 23.15 Millionloddet

Hardt arbeid

Det er sterke følelser i sving mellom Alison (Amanda Redman), David (Peter Davidson) og Graham (Ray Stevenson) (Foto: ITV)
Det er sterke følelser i sving mellom Alison (Amanda Redman), David (Peter Davidson) og Graham (Ray Stevenson) (Foto: ITV)
Det er tilbake til den harde virkeligheten for samtlige medlemmer i familien Braithwaite. Alle millionene de hadde er trukket tilbake av lotteriet, og det er ikke annet å gjøre enn å brette opp armene og starte på nytt.

Alison svelger all stolthet og tar seg jobb på den lokale matbutikken. Virginia tigger seg til jobb på et bilverksted, og David sikrer seg arbeid som taxisjåfør.

Lærepenge
Sarah tjener til livets opphold ved å gjøre spionoppdrag, og det viser seg at jobben skal bli nyttig i et meget privat oppgjør. Hun har innsett at kjæresten er uhelbredelig utro, og nå vil hun avsløre skjørtejegeren med buksene nede.

Sterke følelser
David får plutselig helt andre ting å tenke på enn penger når moren hans dør. Dødsfallet bringer ham og Alison nærmere hverandre, men det varer ikke så lenge. I begravelsen dukker det opp en som er lite populær hos samtlige av de tilstedeværende.

Om serien
Familien Braithwaite er endelig tilbake på skjermen igjen med sine gleder og sorger. Utover våren viser NRK1 seks nye episoder om den ordinære forstadsfamilien som plutselig ble millionærer.

I første runde av "Millionloddet" vant husmoren Alison Braithwaite 38 millioner pund i et lotteri. Hun bestemte seg for å holde lotterigevinsten hemmelig for alle, også familien, og startet et firma for å hjelpe dårlig stilte mennesker.

Hemmeligheten ble til slutt avslørt, og familien på fem flyttet til en stor villa hvor de begynte å leve livet som millionærer.

Når vi nå møter dem igjen, står utfordringene fortsatt i kø. Eldste datter Virginia er lesbisk og sliter med kjærlighetsproblemer, mellomste datter Sarah har giftet seg, skilt seg og fått en sønn – og yngste datter Charlotte mistrives på skolen.

Alison og David må ta tak i ekteskapet sitt for alvor, etter utroskap på begges kant.

Britisk dramaserie fra YTV
Sesong 3
Originaltittel: At home with the Braithwaites
I rollene: Amanda Redman, Peter Davidson, Sarah Smart, Sarah Churm og Keeley Fawcett
Pressekontakt: Elisabeth Burø, tlf: 23 04 98 32/93 04 66 97