Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 6. september 2007 kl 22.25 Halvseint

Nytt animert talkshow

Kaptein Felix er programleder for talkshowet. (Foto: NRK)
Kaptein Felix er programleder for talkshowet. (Foto: NRK)
Ari Behn, Petter Stordalen, Sissel Kyrkjebø og Siv Jensen – kjendisfaktoren blir høy når NRKs nye talkshow, Halvseint, har premiere i kveld. Selveste Kongen foretar den høytidelige åpningen av Norges aller første fullanimerte talkshow.

- NRK ville ha noe helt nytt, og det kan vi trygt si at de har fått, sier Rune Nilson, som er stemmen til den joviale programlederen, kaptein Felix.
Det som begynte som en idé om et fast animert innslag i et mer ordinært talkshow, endte med 6x24 minutter helanimert fjernsyn.

Målet er å lage Norges hyggeligste talkshow med de mest uforutsigbare gjestene. Vi møter en Erna Solberg som gjør karriere som sirkusartist med sine spesialtrente hunder. Ari Behn forteller den sanne historien om da han og Märtha møttes. Og hvis Norges første åpne homofile muslim ikke står fram før programmet går på lufta, vil han garantert stå fram i "Halvseint", lover Nilson.

- I en animert verden er det lov å vende å vri på virkeligheten både en og to ganger. Det er et skrudd, men likevel gjenkjennelig Norge vi blir presentert for, sier Nilson.

Eks-Idolprogramleder Ingrid Gjessing Linhave gir stemme til den utegående reporter Amy. - Hun kommer tett på og får folk til å åpne seg om det meste, sier Gjessing Linhave om reporteren som hver uke hjelper en kjendis i seng.

Programmet har ellers alt som hører et ekte talkshow til; egen hus-DJ, et entusiastisk publikum, spektakulær underholdning og musikalske innslag. Men alt er altså animert.

Animert talkshow 6x24 minutter.
Produsert av NRK UNG
Prosjektleder: Marius Hoel (marius.hoel@nrk.no)
For mer informasjon: Marius Hoel, 90949018 / Barbara Jahn, 91721585
Pressekontakt: Karoline Berg, tlf 23049486/90108954
TV-seere bes kontakte NRKs Publikumsservice, tlf 815 65 900
info@nrk.no
LENKER
  • Nettside