Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 13. november 2002 kl 22.00 Store Studio

Hjem med hver sin suksess

Anne Sandvik Lindmo er programleder for Store Studio først på NRK1 og P2. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Anne Sandvik Lindmo er programleder for Store Studio først på NRK1 og P2. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Stein Winge er en av landet største teater- og operaregissører - så stor er han at han forlengst har sprengt landegrensene og stort sett jobber i Europa. Rebekka Karijord ville inn på Teaterhøyskolen i Stockholm. Det klarte hun. Du møter begge i Store Studio i kveld.

Stein Winge setter for tiden opp opera i Oslo. 30. november er det premiere på Jenufa. Winge hadde stor suksess med denne oppsetningen i Tyskland, nå tar han den med seg hjem og håper det blir oppstuss. Store Studio lurer på om han innimellom lengter etter det lavmælte eller om høyt volum, og stort armslag er en livsnødvendighet for ham.

Rebekka Karijord ville lage en en-kvinne-forestilling om livet sitt. ”Rebekkas saga” ble braksuksess – i Sverige. Nå tar hun også med seg suksessen sin til hjemlandet. 25-åringen er på god vei mot stjernestatus, vi gleder oss til å stifte bekjentskap med henne.

Tungtvann
Endelig kommer Tungtvann! Poppa Lars og Jørg1s nye EP-en tittelen ”Hold Kjæft”. Som vanlig er budskapet ”rætt fræm og frækt” som faen. Gutta gjør en låt på tv og tre til i radioprogrammet som går på P2 rett etter tv-sendingen.

NRK Kultur
Egenprodusert talkshow
Programleder: Anne Sandvik Lindmo
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10