Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 20. april 2006 kl 21.30 Coachen

Farlig spill

Ralf er fotballtrener og villig til å gjøre alt for å hjelpe lagets stjernespiller Rickard som er havnet i store problemer. (Foto: Karin Alfredsson, SVT)
Ralf er fotballtrener og villig til å gjøre alt for å hjelpe lagets stjernespiller Rickard som er havnet i store problemer. (Foto: Karin Alfredsson, SVT)
Coachen er en svensk dramaserie i tre deler om tillit og svik. Da fotballtreneren Ralf oppdager at en av spillerne hans har store narkotikaproblemer, settes vennskapet deres på en alvorlig prøve.

For Ralf er fotball hele livet. Han er trener for Söders BK, et fotballag i tredje divisjon. Yngstemann, og lagets store stjerne er Rickard.

Da Ralf forstår at Rickard flørter med narkotika, setter han alt inn på å hjelpe unggutten med å slutte. Men Ralf oppdager raskt at Rickard er innblandet i en lyssky virksomhet han sliter med å komme seg ut av. Ralf forsøker å hjelpe Rickard, men blir selv dratt inn i en verden bestående av vold, trusler og narkotika.

Det hele utvikler seg til en komplisert historie der Ralf, i sitt møte med Stockholms underverden, må ta standpunkt til spørsmål omkring moral, lojalitet og sin egen integritet. For hvor langt kan man egentlig gå for å hjelpe et annet menneske?

I kveld
Söders BK gjør stor suksess, mye takket være stjernespilleren Rickard. Men da treneren Ralf, og Rickards mor, finner ut at Rickard står i stor narkotikagjeld, setter han foten ned. Rickard må velge mellom fotballen og narkotikamiljøet. Ralf tilbyr seg å hjelpe gutten.

Svensk dramaserie 2005
Produsert av: SVT Drama
Originaltittel: Coachen
Regi: Simon Kaijser
Med: Jacob Ericksson, Daniel Larsson, Henrik Norlén, Catherine Hansson, Andreas la Chenardiere, Ilja-Vassa Günther m.fl.
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf. 23 04 99 18/988 588 80,