Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 6. april 2000 kl 21.50 De gode og de onde

De gode og de onde (t)


NRK2 torsdag 6. april kl 21.50
De gode og de onde (1:13) Seriestart!

Gode gutter mot onde gutter

Denne nye serien tar oss med inn i en kriminell underverden der det er vanskelig å skille de gode menneskene fra de onde. Vi møter Elvis Maginnis, en eks-politimann som kommer fra en familie med kriminelle forbindelser. Han lever i en komplisert hverdag: dagens venner kan nemlig være morgendagens fiender.

Elvis befinner seg midt i mellom to verdener, og mer enn noe annet ønsker han å løsrive seg fra dem som holder han i trådene. Derfor starter han sitt eget vaskeri. Verken familien eller hans tidligere arbeidsgiver, politiet, vil imidlertid la han være i fred, og stadig tester de hans lojalitet. Begge parter vil ha han til å gjøre \"en siste jobb\", men den påståtte \"siste jobben\" dukker opp igjen og igjen. Det viktige for partene synes å være at Elvis har kontakter på begge sider av loven, og det gjør han uunnværlig når det dukker opp problemer som ingen andre klarer å løse.
Elvis har to lojale venner som alltid står ved hans side. Den ene er sauehunden Reuben; den andre er den fyrige rødhårede Stella, vaskeriets butikksjef.

Første episode
Elvis\' stefar, Willie Monk, får dødstrusler, og naturlig nok blir politiet involvert. Willie har operert på den gærne siden av loven i mange år, og politiet ser sitt snitt til å finne ut av både Willies og hans kompanjongers ulovlige affærer.
Samtidig blir en ung mann forgiftet og en mektig bokholder funnet drept. En ting står raskt klart for Elvis; en gal mann er på frifot, og neste offer kan være han selv!

NRK2 torsdag kl 21.50

Bilde
Marcus Graham alias Elvis Maginnis har hovedrollen i \"De gode og de onde\". (Foto: Beyond Distribution)

En australsk produksjon
Originaltittel: Good guys bad guys.
I hovedrollen: Marcus graham
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18.