Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 22. oktober 2000 kl 23.45 Absolutt fabelaktig

Absolutt fabelaktig (t)

NRK1 søndag 22. oktober kl 23.45
Absolutt fabelaktig (18:18)

Absolutt siste episode

Patsy er i New York og savner sin venninne Edina og livet med røyk, champagne og vodka.

I det absolutt siste møtet med våre venninner reiser Patsy til New York og blir nok en gang glamorøs moteredaktør. Hun får ikke lov til å røyke, alle drikker vann og hun savner vodkaen, champagnen og Edina.

Edina er også tynget av atskillelsen. Hun savner innhold i tilværelsen, og håper at et selvutviklingskurs skal bety starten på et nytt og bedre liv.

Om serien
Jennifer Saunders har skrevet manus og spiller Edina, en nevrotisk, men vellykket yrkeskvinne som driver sitt eget PR-, mote-, og designfirma. Hun prøver febrilsk å følge med i tidens krav om å slutte med alt som er moro - drikking, god mat, røyking, overdådige klær og risikofylt sex. Edinas datter, Saffron, kan alt om regnskogene og nord-sør-problematikken, og utgjør sammen med sin bestemor selve lysten og lastens motstandsbevegelse i Edinas liv.

Edina får imidlertid helhjertet, om ikke helt edruelig, støtte fra sin bestevenninne, sosietetssyklonen Patsy (Joanna Lumley), som for syns skyld er moteredaktør de dagene hun klarer å oppsøke kontoret.

NRK1 søndag kl 23.45
Tidligere sendt NRK2 27.7.97

Engelsk drama
Originaltittel: Absolutely Fabulous
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53 (anna-marie.normann@nrk.no)