Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 22. juli 2005 kl 20.50 Du skal danse mye

Vikingarna kronen på verket


I kveld avsluttes danseprogrammer fra Skarphallen i Tromsø fra med Vikingarna som hovedattraksjon. Christer Sjøgren og hans kompanjonger stilte vinteren 2001/2002 i Tromsø for åttende gang.

- Samme helg skulle de egentlig ha vært i Tyskland og mottatt en pris foran millioner av tv-seere, men de valgte i stedet å komme hit opp. Det må bety at de liker seg veldig godt i Tromsø, hvor de har et stort og kjært publikum, sier Hartvigsen, som er imponert over profesjonaliteten til dansebandet og spesielt frontfigur Christer Sjøgren. - Han har en enorm utstråling og er svært dyktig i det han driver med. Det er nok mye av grunnen til at Vikingarna har holdt seg på toppen så lenge.

Duett
Ann-Charlotte Andersson som leder showet sammen med Tore Skoglund, kan mer enn å være programleder. Hun er godt kjent fra dansemusikk-miljøet, og har i flere år vært vokalist i danseband. I kveldens program får hun vist fram sine sangkvaliteter når hun synger duett med Christer Sjøgren.

En av våre store stjerner for noen år tilbake var Stein Ingebrigtsen, som herjet vil på Norsktoppen. Nå er det sønnen Christian i det engelske boybandet A1 som kanskje er mest kjent i familien. Men den eldre utgaven kan fortsatt bruke stemmen, og han stiller på scenen i Skarphallen. Der fremfører han blant annet sangen "Himmelsendt" som er skrevet av nettopp sønnen Christian. Også Ingebrigtsen synger sammen med Sjøgren.

Før danseprogrammene fra Tromsø avsluttes helt, kommer alle artistene på scenen i et ordentlig avslutningsnummer.

Programmet er sendt tidligere

NRK Troms
Programleder: Anne-Charlotte Andersson og Tore Skoglund
Producer: Hans Børge Hartvigsen
Prosjektleder: Christin Thobroe
Pressekontakt: SAbine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10