Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 29. juni 2000 kl 21.45 Ingen utvei?

Ingen utvei? (t)


NRK2 torsdag 29. juni kl 21.45
Ingen utvei (1:13) Seriestart!

Ny science fiction-serie på NRK2

Er utvikling alltid mulig? Skal bare de sterkeste overleve? Hva om det betyr slutten for menneskerasen? Dette er spørsmål som stilles i NRK2s nye science fiction-serie. Vi får oppleve at en ny rase har utviklet seg, og den vil nå konkurrere med homo sapiens.

Intelligent, freidig og helt lik menneskene infiltrerer den nye rasen alle lag av samfunnet, og den åpenbarer seg som onde seriemordere. I et kappløp på liv og død kjemper biologen og forskerassistenten Sloan Parker (Debra Messing) en kamp mot et skeptisk publikum og respekterte forskere for å avsløre sannheten om denne nye gruppen som er svært sulten på eksistens i menneskenes samfunn.

Sloan Parker er motivert av drapet på sin sjef, men også av stor nysgjerrighet. Hennes søken etter svar setter henne i livsfare og gjør at hun til stadighet befinner seg mellom frykt - og kjærlighet. Det viser seg nemlig ganske raskt at Parkers kjæreste, FBI-agenten Tom Daniels (Adam Storke), selv er beleiret av den nye sorten.

Til å avsløre den nye arten som har dukket opp på jordens overflate, får Parker uventet hjelp av politimannen Ray Peterson (Frankie R. Faison). Hun får også støtte av vennen og kollegaen Dr. Ed Tate (Vincent Ventresca). Han er en sjenert, men dyktig forsker som absolutt støtter hennes teorier, til tross for at hun hele tiden blir motarbeidet av sin nye sjef, Dr. Walter Attwood (Larry Drake). Attwood er både kynisk og svikefull, og langt mer opptatt av å fremme sin egen karriere enn å støtte sine kolleger.

Med den nye artens inntreden på jordkloden er Darwins teori om at \"bare de sterkeste overlever\" mer aktuell en noen gang. Nå har mennesket, som har fått en mutasjon av seg selv å kjempe mot, en stor utfordring å overvinne, og da kan utfallet bli stygt!

NRK2 torsdag kl 21.45

Bilder
1. F.v. Dr. Ed Tate (Vincent Ventresca), Ray Peterson (Frankie R. Faison), Sloan Parker (Debra Messing), Dr. Walter Attwood (Larry Drake) og Tom Daniels (Adam Storke).

2. Debra Messing som Dr. Sloan Parker.

3. Tom Daniels (Adam Storke) og Sloan Parker (Debra Messing).

4. Dr. Walter Attwood (Larry Drake) på laboratoriet. (Alle foto: Warner Bros)

Amerikansk produksjon
Originaltittel: Prey
I rollene: Vincent Ventresca, Frankie R. Faison, Debra Messing, Larry Drake og Adam Storke.

Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18