Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 6. april 2013 kl 18.30 To store og tre små

Britisk familiekaos


I komiserien "Outnumbered" møter vi Jake, Ben og Karen, de tre søte, men utfordrende barna i familien Brockman. Foreldrene forsøker å oppdra barna etter beste evne uten at noen av dem skal lide psykisk overlast. Men det kan holde hardt.

Vi følger dagliglivets berg og dalbane der mor (Claire Skinner) og far (Hugh Dennis) prøver å holde tritt med sine tre nysgjerrige, fantasifulle og morsomme avkom.

Den eldste sønnen Jake (Tyger Drew-Honey) er en tankefull 11-åring hvis foreldre konstant gjør ham pinlig berørt. Så er det Ben (Daniel Roche), en skremmende fantasirik åtteåring. Da hans søster låser seg inn på badet, råder han sin utålmodige far til å sende bevere inn gjennom vinduet som kan spise seg gjennom døren.

Yngstedatteren Karen (Ramona Marquez) på fem har utseende som en engel og hjernen til en advokat. Hun stiller til stadighet de voksne til veggs med sine endeløse kryssforhør.

Episode 1:
I første episode er det skolestart. Jake skal begynne på ungdomstrinnet, mens Ben vil ha pappas drill med seg på skolen. Han påstår at han må ta med noe å vise fram. Mamma oppdager at Karen har noe rart i håret.

Britisk komedie i seks deler (2007)
Med: Claire Skinner, Hugh Dennis, Tyger Drew-Honey, m.fl.
Presseansvarlig: Camilla Sand, mob: 90069807/23047236
TV-seere kan kontakte NRKs Publikumsservice, 815 65 900