Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 7. mars 2000 kl 20.00 Da Capo!

Da Capo! (ttv)


NRK1 tirsdag 7. mars kl 20.00
Da Capo! (4:10)

Skuespillerekteparet Bab Christensen og Lasse Kolstad

Vidar Lønn- Arnesen har invitert skuespillerekteparet Bab Christensen og Lasse Kolstad i studio i kveld. Dessuten møter vi den fargerike forretningsmannen Ole Jørgensen d.y. som har stor beundring for Dean Martin, så stor at han setter sin ære i å synge Dean Martins sanger slik Dean selv ville ha sunget dem.

Ole Jørgensen d.y. er i dag 66 år gammel, og begynte som sjømann og maskinist. Senere slo han seg opp i London som investor og forretningsmann. Han bor på Kanariøyene om vinteren og resten av året i London. Men i kveld gleder han Da Capos publikum og seere med noen av Dean Martins største slagere, som \"Everybody loves somebody sometime\" og \"That\'s amore\". Vi får også se noen klipp fra et program Per Øyvind Heradstveit lagde i 1988 om gründeren fra Nord-Norge, som hadde gjort suksess i London.

Bab Christensen og Lasse Kolstad forteller om hvordan det er å være skuespillere og gift med hverandre. Vi får også vite hvordan de traff hverandre for 42 år siden. De giftet seg for øvrig i Miami mens Lasse var opptatt med innspillingen av \"Windjammer\". Bab leser dikt i Poesihjørnet, \"Løvetannen\" av Inger Hagerup, og Lasse synger om Calle Schewen fra forestillingen med Evert Taubes sanger, \"Så lenge skuta kan gå\". Han synger også \"På en kai i Amsterdam\".

Vidar Lønn-Arnesen prøver seg på japansk for første gang i kveld. Sangen \"Sukiyaki\" var mektig populær for en del år siden, og Vidar kaster seg uti det i allsangen med publikum. Vidar ser også på musikkåret 1930, da blant annet \"Puttin\' on the Ritz\" var en stor slager. Melodien fikk sin renessanse med artisten Taco for noen år siden.

NRK1 tirsdag kl 20.00

Billedtekst
Ole Jørgensen d.y., Lasse Kolstad, Bab Christensen og Vidar Lønn Arnesen. (Foto: Rune Lønn-Arnesen)

Programleder Vidar Lønn-Arnesen
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83