Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 10. juni 2005 kl 23.15 Elsk meg

Frankies trøst

Frankie (Claudia Karvan) er såret. (Foto: Southern Star)
Frankie (Claudia Karvan) er såret. (Foto: Southern Star)
Frankie prøver å svelge skuffelsen etter å ha blitt avvist så ettertrykkelig under prisutdelingen. En mulighet er å drukne sine sorger og prøve seg på en ny type kanskje? Tom får en sjokkmelding og må gå i seg selv og vurdere om han noen gang kommer til å bli rehabilitert.

Frankies stolthet har fått en knekk, og hun føler at Connie og Felix strør salt i såret når de kysser og koser rett foran øynene hennes. Hun søker dermed trøst i en drink og selskap med George. Kanskje litt uforpliktende sex vil gjøre susen…

Navnet skjemmer ingen
Charlie og Julia befinner seg i en lykkelig drømmetilstand med den nye babyen. Men hva skal barnet hete? Chad? Dylan? Ridge? De klarer rett og slett ikke å bestemme seg. De feirer med en middag som ender på en helt uventet måte.

Sjokk for Tom
Kompisen til Tom, Nick, sjekker ut av rehabiliteringen og annonserer at han nå har forandret seg og er fullstendig frisk. Plutselig får Tom beskjed om at Nick er død og må spørre seg selv om at han selv noen gang blir kvitt dopets demoner.

Om serien
I sommer følger vi fire menneskers liv som flettes sammen av kjærlighet, sjalusi, gammel vane og livets tilfeldigheter i den australske dramaserien "Elsk meg".
Serien er på ti episoder og speiler livet til dagens 30-åringer som danner andre familiekonstellasjoner enn forrige generasjoner. Serien er produsert av John Edwards, og skrevet av Jacqueline Peske som laget "Våre små hemmeligheter". Hovedrollen som Frankie spilles av Claudia Karvan, som også hadde en av hovedrollene i "Våre små hemmeligheter".

Frankie er 31 år, alenemor for åtte år gamle Lou og seriens hovedperson. Hun håper stadig å få fart på livet sitt, men vet ikke helt hvordan. Til daglig jobber hun som tegner i en avis, men er egentlig kunstmaler.

Frankie deler hus med Tom, en tidligere stjernekokk som etter å ha slitt med stoffproblemer, nå lager mat på kjøkkenet i byens rehabiliteringssenter.

Litt borti gaten, i et mye finere hus, bor Charlie som er Frankies eksmann og Toms bror. Han er lykkelig gift på nytt med Julia som snart skal føde deres første felles barn.

Australsk dramaserie 2004
Originaltittel: Love My Way
Episodetittel: What’s in a Name?
Produsert av: Southern Star
I rollene: Claudia Karvan (Frankie Page), Brendan Cowell (Tom Jackson), Dan Wyllie (Charlie Jackson), Asher Keddie (Julia Jackson), Alex Cook (Lou Jackson).
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden23 04 98 41/909 55 364