Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 fredag 8. januar 1999 kl 19.00 Som Tracey ser det

Som Tracey ser det (t)

NRK2 fredag 8. januar kl 19.00
Som Tracey ser det

Skyld på barndommen

Tracey Ullmans show ruller videre og i kveld skylder hennes figurer på barndommen. Figurene Chic, Rayleen og Hennes Kongelige Høyhet dronning Elisabeth avslører alle traumer fra sin barndom.
Og det hele selvfølgelig på en humoristisk og knivskarp måte - i kjent Tracey Ullman stil. Den britiske skuespillerinnen har selv skapt og spiller alle figurene. Hun åpner kveldens episode med å fortelle om hvordan hunden hennes slet i stykker to av yndlingsdokkene da hun var liten. Chic beskriver sin ankomst til USA som liten gutt. Rayleen forteller om sin oppvekst blant dingoer. Hennes Kongelige Høyhet møter sin gamle dadda og Sydney avslører hvorfor hun saksøkte sin egen mor.

Om serien
Den prisbelønte skuespilleren Tracey Ullman har den unike egenskap at hun kan ikle seg hvilken som helst personlighet og få det til å virke troverdig - og morsomt. Serien er bygget opp rundt Traceys evner som komediespiller og talent som \"kameleon\". Hun spiller selv alle figurene som hun for øvrig har kreert alene.
Tracey Ullman har mottatt flere Emmy-priser for sin innsats i \"Tracey takes on..\" Prisene i kategoriene beste komedie, musikk, underholdningsserie, makeup og kostymedesign gikk til hennes nyskapning.

Tracey Ullman er best kjent for \"The Tracey Ullman Show\" og filmen \"Plenty\" hvor hun spilte mot Meryl Streep.
Som Woody Allen har sagt det: \"Tracey Ullman er et geni!\".

NRK2 fredag kl 19.00

Amerikansk komiserie
I rollene: Tracey Ullman
Produksjonsselskap: HBO

Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56