Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 27. juli 2000 kl 21.00 Hyperion Bay

Hyperion Bay (t)


NRK1 torsdag 27. juli kl 21.00
Hyperion Bay (10:17)

Ung, vakker, intelligent og farlig

Eieren av Muse Prime, Bordon Hicks, dukker uventet opp i Hyperion Bay sammen med sin sexy, briljante og energiske datter Sarah Hicks (Carmen Electra). Hun skal overta som selskapets nye visepresident uten at Dennis er orientert.

Dennis blir både ergerlig og sint, samtidig som han følger seg overgått av Bordon Hicks. Han ble ikke konsultert om Sarahs ansettelse, og det viser seg at den unge damen har helt andre planer for firmaet enn det Dennis har.

Amy har bedt Brian om en pause fordi hun trenger tid for seg selv til å tenke gjennom hva hun vil. Men Brian vil ikke la henne være, og begynner å skremme henne. Trudy og Nelsons forhold er fortsatt vanskelig, og med Dennis? store arbeidmengde begynner også forholdet mellom ham og Jennifer å lide.

Om serien
Dennis Sweeny (Mark-Paul Gosselaar) vokste opp i skyggen av sin utadvendte eldre bror Nick (Dylan Neal). Etter mange års rivalisering dem imellom forlot den sky og innesluttede lillebroren hjembyen Hyperion Bay. Flere år senere kommer han tilbake, totalt forandret, for å etablere sitt suksessfulle datafirma i hjembyen. Med datafirmaet lover han å gjenopplive byens døende økonomi.

Når familien og innbyggerne i Hyperion Bay møter igjen Dennis, er han blitt en selvsikker og suksessrik mann som også har en vakker kjæreste, Jennifer (Sydney Penny). Hjemkomsten skal imidlertid vise seg å bli alt annet enn problemfri. Storebror Nick har forandret seg til det verre siden high school. Han er ikke lenger fotballstjerne, familiebedriften hangler og ekteskapet med skolens vakreste, Amy, (Christina Moore), er i ferd med å gå i oppløsning. Når Dennis i tillegg returnerer som en suksessfull gründer, har Nick også mistet plassen som den ledende sønnen i familien.

NRK2 torsdag kl 21.00

Bilde
1. Sarah Hicks (Carmen Electra) gjør sitt inntog i serien.
2. Dennis (Mark-Paul Gosselaar) og Jennifer (Sydney Penny) sliter til tross for at de er veldig forelsket. (Foto. Warner Bros.)

Amerikansk dramaserie
Originaltittel: Hyperion Bay
I hovedrollene: Mark-Paul Gosselaar, Dylan Neal, Sydney Penny, Christina Moore og Christa Sauls.
Pressekontakt Fjernsynets Informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18.