Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 11. mai 2004 kl 20.35 Våre små hemmeligheter

Bedragelsens kunst

Reklamebransjen er ikke noe for Evan (Samuel Johnson). (Foto: Southern Star)
Reklamebransjen er ikke noe for Evan (Samuel Johnson). (Foto: Southern Star)
Evan spiller rollen som djevelens advokat på jobben. I reklamebransjen føler han at han befinner seg på feil side, og han hater det. Christian får besøk av en tidligere venninne, George, og Kelly er usikker angående forholdet til Jake. Gabrielle lurer på hva Tidy driver med når han forsvinner ut en time hver lørdag kveld.

Christian blir svært overrasket da han får besøk av George, en gammel flamme. Han liker henne og hun liker ham, men George har forandret seg. Hun er voksen, har erfaringer og har opplevd å bo i en større by. Det har ikke Christian. Spørsmålet er hvorvidt de er venner, kjærester eller noe mer.

Kelly stiller det samme spørsmålet til seg selv når det gjelder Jake. En kveld fleiper hun med ham når de spiller biljard. Jake liker ikke spøken, og en bitter krangel oppstår. Kelly må bestemme seg for om hun vil finne seg i å bli behandlet som en dørmatte noe særlig lenger.

Hver eneste lørdag kveld forsvinner Tidy en time. Det er et stort mysterium for Gabrielle, og hun vil gjerne spørre ham om det. Men Gabrielle nøler – hun deler jo bare leilighet med ham. Privalivet sitt må Tidy få ha i fred.

Richie er interessert i Charlie, men Luciana står i veien. Hun bestemmer hva Charlie skal ha på seg, ja til og med hva han skal spise. Heldigvis er hun en utmerket kokk.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex har delt leilighet til nå, men etter at Alex har møtt Rex, flytter Evan ut av leiligheten. Evan vil gjerne være forfatter, men lykkes ikke særlig godt. Alex gjør det ganske bra som lege.

Richie og Miranda var kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet " som homofil, er det slutt mellom dem. Richie prøver seg som såpestjerne på tv, og har et turbulent kjærlighetsliv.

Jason og Gabrielle var tidligere et par, men det ble slutt, og Jason får barn med en annen – Caitlin. Heller ikke dette forholdet holder, og Jason og Gabrielle møtes av og til igjen.

Australsk dramaserie, serie 3
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "The Art of Deception" av Judi McCrossin
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Sibylla Budd (Gabrielle)
Regi: Cate Shortland, Kate Dennis, Stuart McDonald, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83


LENKER
  • Hjemmeside