Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 fredag 20. februar 2009 kl 21.30 Seks fot under

Et pust fra fortiden

Sarah (Patricia Clarkson) kommer på besøk. (Foto: Warner Bros)
Sarah (Patricia Clarkson) kommer på besøk. (Foto: Warner Bros)
Tante Sarah kommer på besøk til begravelsesbyrået med en avdød venninne, Fiona. Hun er ingen hvem-som-helst for Nate, men hans første "erobring" som unggutt.

Nate blir vemodig ved tanken på sin seksuelle debut for så mange år siden og synes det er leit at Fiona nå er død. Samtidig blir dette nærmest en velkommen distraksjon både for ham og Brenda. De har levd nært på Billys psykotiske fokusering på forholdet til Claire som nå er slutt.

Et annet forhold som ser ut til å gå mot slutten, er det mellom George og Ruth. Ennå er George lykkelig uvitende om Ruths egentlige baktanke ved å flytte til en ny leilighet…

Om serien
Det nærmer seg spikeren i kista for den populære amerikanske dramaserien "Seks fot under". Kabelkanalen HBO bekrefter at denne femte sesongen blir den siste.

"Seks fot under" har vært en kritikerfavoritt siden 2001.

Programmet er sendt tidligere.

Amerikansk dramaserie. Sesong 5
Originaltitel: "Six Feet Under"
Kveldens episode: "Rainbow of her Reasons"
Med Frances Conroy (Ruth), James Cromwell (George), Peter Krause (Nate), Rachel Griffiths (Brenda), Michael C. Hall (David), Matthew St. Patrick (Keith), Justina Machado (Vanessa), Freddy Rodriguez (Rico), Lauren Ambrose (Claire) og Jeremy Sisto (Billy)
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf: 23 94 78 53
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.no