Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 8. februar 2005 kl 22.45 God morgen, Miami

Franks prøvelser

Tv-sjef Frank Alfano (Jere Burns, t.v.) og programprodusent Jake Silver (Mark Feuerstein) i
Tv-sjef Frank Alfano (Jere Burns, t.v.) og programprodusent Jake Silver (Mark Feuerstein) i "God morgen, Miami". (Foto: Warner Bros.)
Tv-sjefen Frank Alfano har klart å spleise sammen ekteskapet med kona igjen, men hvorfor dukker han hver morgen opp på jobben med blåmerker og sår?

Selvfølgelig tror at alle at Frank blir slått av kona. Det viser seg at herr og fru Alfano krangler om noe som foregår i hjemmet, men også at det ikke er hun som skader Frank.

Gavins popularitet
Gavins popularitet som programvert for "God morgen, Miami" er nede i en bølgedal blant seerne. Reporteren Dylan gir Gavin råd om å være mindre formell og opptre mer naturlig på skjermen. Gavin gjør hva han kan, og tv-stasjonen steller i stand et event der programverten skal møte sine fans.

Om serien
"God morgen, Miami" er signert David Kohan og Max Mutchnick som også står bak den prisbelønte (Emmy) serien "Will & Grace". Hovedpersonen er en ung og lovende tv-produsent som påtar seg en utfordrende jobb: Å produsere USAs minst sette frokost-tv-show, nemlig "God morgen, Miami".

Produsenten heter Jake Silver og blir forelsket i og samboer med showets søte frisør, Dylan Messinger. Men hvor lenge vil forholdet vare? Lenge tydeligvis – Dylan er nå forfremmet til reporter i programmet.

Med på kjøpet får Jake en svært tidskrevende stab: en arrogant programleder, en selvopptatt medprogramleder, en ustabil værdame, egentlig nonne - og ikke minst en uselvstendig tv-sjef og hans late og nevrotiske assistent.

Amerikansk komiserie (2003)
Originaltittel: Good morning, Miami (sesong 2)
Kveldens episode: Gays and Confused
Med: Mark Feuerstein, Ashley Williams, Jere Burns, Matt Letscher og Constance Zimmer
Produsert av: KoMut Entertainment Inc. i samarbeid med Warner Bros. Television
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57