Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 17. februar 2000 kl 21.00 På banen

På banen (t)

NRK2 torsdag 17. februar kl 21.00
På banen (7:13)

Ny sesong for Castlefield-jentene

Forrige sesong nådde jentene på fotballaget Castlefield Blues helt til finalen i den engelske cupen. Nå er de klare for en ny sesong, og denne gangen er målet å klare opprykk til eliten. Ellers byr livet på små og store utfordringer. Jo er på vei hjem fra London, Geraldine er høygravid, og Rita fyller 40 år.

Etter sin innsats i cupfinalen ble Jo Mullen tatt ut til å spille for det engelske landslaget. Hun har oppholdt seg i London hele sommeren, men er nå på vei hjem for å gå på en ny sesong for Castlefield Blues. På bussen hjem møter hun en fremmed gutt som virker spennende og hyggelig.
Geraldine er nå høygravid med sin Dave. I følge terminen har hun bare sju uker igjen til fødselen. Geraldine har problemer på jobben, og hun er usikker på om hun får salgskontrakten hun har lagt inn anbud på. Kontrakten lar vente på seg og dermed også pengene. Det betyr at det spøker for sponsorpengene hun har lovet Castlefield Blues. Når manager John Dolan kommer for å forhøre seg om hvordan saken ligger an, er hun nødt til å fortelle han den dårlige nyheten.
Rita fyller 40 år, og laget har planlagt en overraskelsesfest for henne. Selv er hun ikke så begeistret for å bli 40, men synes likevel hun får for lite oppmerksomhet fra John, ungene og vennene.

NRK2 torsdag kl 21.00

Bilde
Mannfolkene rundt jentene i Castlefield er f.v. Eddie, John, Mr. Pratt og Matthew.

En BBC-produksjon
I rollene: Lesley Sharp, Melanie Hill, Brigit Forsyth, James Nesbitt, John Thomson og Ricky Tomlinson.
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18