Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 7. mai 2004 kl 23.15 Millionloddet

Penger og kjærlighet

Megan (Julie Graham) og Virginia (Sarah Smart) har giftet seg, men det er ikke mange som ser noen fremtid for de to (Foto: ITV)
Megan (Julie Graham) og Virginia (Sarah Smart) har giftet seg, men det er ikke mange som ser noen fremtid for de to (Foto: ITV)
David får 19 millioner pund i skilsmisseoppgjøret, og Alison blir tvunget til å selge herskapshuset. Men hun insisterer stadig på å beholde fatningen i sitt turbulente liv.

Virginia innser hvor egoistisk Megan egentlig er så snart de to kommer hjem fra bryllupsreisen. Hun starter jakten på Tamsin igjen og benytter enhver anledning til å uttrykke sin kjærlighet til den tidligere kjæresten.

Utspekulert
Megan tar naturlig nok ikke lett på Virginias vinglete lojalitet og bestemmer seg for å presse David for penger. Men Alison får greie på alt og går drastisk til verks for å ta seg av sin manipulerende svigerdatter en gang for alle.

Om serien
Familien Braithwaite er endelig tilbake på skjermen igjen med sine gleder og sorger. Utover våren viser NRK1 nye episoder om den ordinære forstadsfamilien som plutselig ble millionærer.

I første runde av "Millionloddet" vant husmoren Alison Braithwaite 38 millioner pund i et lotteri. Hun bestemte seg for å holde lotterigevinsten hemmelig for alle, også familien, og startet et firma for å hjelpe dårlig stilte mennesker.

Hemmeligheten ble til slutt avslørt, og familien på fem flyttet til en stor villa hvor de begynte å leve livet som millionærer.

Når vi nå møter dem igjen, står utfordringene fortsatt i kø. Eldste datter Virginia har stadig
kjærlighetsproblemer, mellomste datter Sarah har en liten sønn og et noe ustabilt forhold til menn, og yngste datter Charlotte føler seg oversett av resten av familien.

Alison og David har hatt litt for mange utfordringer i det siste, og nå skal de skilles. Samtidig må de leve med at Alison har født en baby som har Davids bror Graham til pappa.

Britisk dramaserie fra YTV
Sesong 4
Originaltittel: At home with the Braithwaites
I rollene: Amanda Redman, Peter Davidson, Sarah Smart, Sarah Churm og Keeley Fawcett
Pressekontakt: Elisabeth Burø, tlf: 23 04 98 32/93 04 66 97