Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 lørdag 19. juni 2010 kl 20.45 Millionær i forkledning

Den gavmilde internettmogulen

Gurbaksh
Gurbaksh "G" Chahal har tjent seg rik på internett. I kveld gir han av sitt overskudd til folk i San Francisco. (Foto: RDF )
Internettmogul Gurbaksh "G" Chahal drar til Tenderloindistriktet i San Francisco, der han deler ut store summer.

Gurbaksh "G" Chahal har tjent seg rik på internett. Hvordan kan han bidra til å gjøre livet lettere for de fattigste? Han finner andre gode hjelpere, og noen av dem mottar bidrag de ikke før kunne drømt om.

Om serien
I hver episode møter du en ekte millionær utkledd som en tilfeldig person. Vedkommende menger seg med folk i et fattig miljø for å finne ut hvem som skal få tusenvis av dollar til å forbedre livet sitt. Millionærene forlater sine familier og komfortable boliger, lever på et minimalt budsjett i kummerlige kår og jobber gratis. De som filmer, utgir seg for å lage en dokumentar og etter en uke, avslører millionæren seg og gir bort den store gaven.

Serien håper publikum blir engasjert i viktige sosiale spørsmål, og fremhever det prisverdige ved frivillig arbeid. Så er det og et vesentlig poeng at de ressurssvake personene som er med, får det bedre,- og at det påvirker millionærene selv på et eller annet vis..

Programmet er sendt tidligere

Amerikansk dokumentarserie fra 2009
Originaltittel: The Secret Millionaire USA
Rdf, international
Pressekontakt: Sidsel Mundal 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 Publikumssevice