Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 24. april 1999 kl 18.30 Smørøyet

Smørøyet (ttv)


NRK1 lørdag 24. april kl 18.30
Smørøyet (13:14)

Vinnerne av kortfilmkonkurransen

I kveldens \"Smørøyet\" vil programlederne Petter og Ole Martin presentere vinnerne av Smørøyets kortfilmkonkurranse, som har pågått siden i høst.
Juryen, med \"Schpaa\"- regissør Erik Poppe i spissen, er til stede i studio for å dele ut store premier til de heldige vinnerne, og Smørøyets seere får selvfølgelig se det utvalgte bidraget.

En kul kantine
Mange skolekantiner er triste og innbyr ikke akkurat til hyggelig samvær. Men det trenger ikke å koste en formue å gjøre kantina litt triveligere! Janne og Anja presenterer prosjektet: \"En trist kantine + to skoledager + en liten slant penger = en kul kantine!\"

Sykkelpuss
Det er vår og sykkelen skal hentes frem fra boder og kjellere. Hva slags stand forlot vi den i? Er den klar til bruk eller trenger den en liten vårpuss? Anja viser Smørøyets seere hva som bør gjøres før man triller ut i vårsola for første gang.
\"Egil og Barbara\"
Egil har kommet til en av de vanskeligste utfordringene i hele den strabasiøse kjærlighetshistorien mellom ham og Barbara. De skal sove sammen for første gang, og Egil er plutselig veldig sjenert. Skal han ta alt initiativet? Hvordan? Og når?

Asylet 2 - episode 5
Asyletgjenen er blitt innelåst i gruvegangen. Uvitende om at noen oppholdt seg der, låste klokkeren døren.
Foreldrene til Liz, Inger, Thomas og Espen blir urolige når de oppdager at de fire ikke har vært hjemme om natta. De drar til Asylet, der finner de et kart over gruven under Gamle Aker kirke.
Sammen med klokkeren finner de de fem forfrosne ungdommer inne i den mørke gruvegangen. Mistenksomt spør klokkeren om de har funnet noe. Asyletgjenen ønsker imidlertid ikke å røper ikke noe om nattens funn....
NRK1 lørdag kl 18.30

Bilder (via Scanpix/Data-tv/Internett)
1. Anja tar oss med på vårpuss av sykkelen.
(Foto: Torgeir Kalvehagen).

2. Egil og Barbara i samme seng for første gang.

Til redaksjonen
For ytterligere informasjon om Smørøyet;
kontakt Anne Wisløff på tlf 23 04 73 48.

Egenprodusert program for barn og unge
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53