Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 15. april 2006 kl 19.55 Borettslaget

Livets berg- og dalbane

Linda Johansen på sykevisitt hos Ruth Narvestad. Foto: Pål O. Nissen, NRK.
Linda Johansen på sykevisitt hos Ruth Narvestad. Foto: Pål O. Nissen, NRK.
Lindas seier i Miss Vesterålen-konkurransen får en bitter ettersmak da hun kommer på sykehuset og får se stakkars Ruth. Livet ser endelig ut til å smile til Piirka, mens Alis bekymringer bare vokser. Narvestad tar seg til rette i sitt nye "borettslag" – Savalen Høyfjellshotell.

Seiersrusen ble kortvarig for Linda Johansen da hun fikk beskjed om at Ruth hadde blitt skadet i en bilulykke. Hun får sjokk da hun går på sykevisitt og får se hvor ille kvestet venninnen er… I sin iver etter å hjelpe gjør Linda det vondt verre for pasienten.

Sporløst forsvunnet
Fatima Silmandar er borte. Familien finner en lapp der det står at hun kommer tilbake om to dager. Men hvor i all verden er hun? Kuram er knust. Og bebreider seg selv fordi han gav Said en sånn dårlig kone. Ali bestemmer seg for å dra og lete etter søsteren igjen. Jakten fører ham til Urtegata 15, i bygget der legen til Fatima skal holde til. Men da han kommer inn i gården, viser det seg at det slettes ikke finnes noe legekontor der…

Styre og stell
Narvestad begynner å finne seg vel til rette på Savalen. Sjokket er derfor stort da det kommer en stor busslast med pensjonister som skal sjekke inn. Han finner det tvingende nødvendig å innføre en del regler for gjestene på hotellet. Det spørs om ledelsen er særlig fornøyd med akkurat disse innspillene.

Smaken av suksess
Nikolay, Andreas og Wilhelm er i Stockholm for å møte platedirektøren i Universal. Gutta føler at noe stort kan være i gjære, så de jubler da de blir tilbudt kontrakt. Men så kommer den dårlige nyheten...

Piirka føler at forretningene går strykende. Faktisk kan han ikke huske å ha vært så lykkelig på lenge. Mye er takket være hans assistent, Masja. Piirka bestemmer seg derfor for å bruke en stor del av inntektene sine på en vakker ring som han skal gi til Masja. Han skal nemlig fri!

Om serien
I vår sendes åtte nye episoder av komiserien "Borettslaget". I Tertitten Borettslag er driftsleder Narvestad fortsatt den ubestridte høvdingen og holder hjulene i gang med pinlig nøyaktighet. Linda Johansen slanker seg for å komme inn i kjolen hun brukte da hun ble Frøken Vesterålen i 1965. Ali og kona Eva strever med tidsklemma som småbarnsforeldre flest, og Piirka strever stort sett med allting. Det er flyttet inn tre nye beboere i Tertitten – bærumsguttene Nikolay, Andreas og Wilhelm. De driver med musikk og drømmer om å gjøre det stort som hip hop-ere. Narvestads søster Ruth er i ferd med å løsrive seg fra sin dominerende bror, blant annet ved å ta sertifikat. Yngve Freiholt har en ny karriere og blir sterkt involvert i livet til sin nevø, Roger.

Egenprodusert komiserie
NRK Underholdningsavdelingen
Manus og idé: Robert Stoltenberg
Regi: Pål O. Nissen
I rollene: Robert Stoltenberg, Sidsel Sørli, Øystein Holm Larsen, Thomas Seeberg, Iram Haq, mfl.
Prosjektleder: Guri Skavlan
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden , 23 04 98 41/909 55 364