Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 17. august 1999 kl 21.10 Toppmøte

Toppmøte

NRK1 tirsdag 17. august kl 21.10
Toppmøte (kommune- og fylkestingsvalget)

Yngstemann først ut til utspørring

I kveld er første sending i programmet \"Toppmøte\" der Ingolf Håkon Teigene og Anne Grosvold møter de forskjellige partilederne til utspørring i studio. Første mann ut i en rekke på åtte, er yngstemann Aslak Sira Myhre - leder i Rød Valgallianse.

Anne Grosvold og Ingolf Håkon Teigene har vært programledere sammen før. Sist var det Tv-aksjonen som hadde disse to rutinerte fjesene som frontfigurer.
Anne Grosvold har i disse dager startet opptakene på \"Bokbadet\", som hun har tatt over etter Eva Bratholm. Ingolf Håkon Teigene er som vanlig nyhetsanker i \"Dagsrevyen\".

Vanskelige velgere
Rød Valgallianse har slitt litt med oppslutningen de siste årene, og etter dette var det nærmest bare Aslak Sira Myhre som var villig til å ta over som partileder.
Myhre har vært leder siden Stortingsvalget, og i kveld skal han i ilden og promotere Rvs fanesaker for Tv-seerne i det ganske land.

NRK1 tirsdag kl 21.10

Bilder (via Scanpix/Internett)
1. Anne Grosvold og Ingolf Håkon Teigene leder \"Toppmøte\" på NRK1 denne høsten. (Foto: Heiko Junge)

2. Her er NRKs valgreportere denne høsten. Foran f.v. Anne Grosvold, Terje Svabø, Geir Helljesen og Astrid Versto. Bak f.v. Lisbeth Skei, Ingolf Håkon Teigene og Knut Magnus Berge. (Foto: Heiko Junge)


Egenprodusert valgsending fra Nyhetsdivisjonen
Programledere: Anne Grosvold og Ingolf Håkon Teigene

Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18