Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 30. september 2009 kl 20.35 Skins

Effy

Pandora (Lisa Backewell) dukker opp i livet til Effy (Kaya Scodelario) (Foto: All3Media International)
Pandora (Lisa Backewell) dukker opp i livet til Effy (Kaya Scodelario) (Foto: All3Media International)
Hva er det med gåtefulle Effy? Hun har jammen hatt mye å streve med både hjemme og på skolen. Jim jobber utenlands, Anthea er borte vekk og moren er deprimert over Tonys uhell.

Det hun trenger nå, er å få løst familieproblemene, staket ut sin akademiske framtid, ordnet opp med Tony og Michelle, Sid og Cassie, og ikke minst gjøre alt uten å ødelegge sitt rykte som gatas villeste katt. Men det er én hun ikke har regnet med, nemlig den nye jenta på skolen, Pandora!

Om serien
I "Skins" møter vi en gruppe ungdommer mellom 16 og 19 år. Tony, Michelle, Cassie, Sid og resten av gjengen utfordrer skjebnen på hver sin måte. Gjennom dramatikk, følelser og humor skildrer "Skins" de unges komplekse liv. De står med én fot i de voksnes verden, og vi får innblikk i lyse og mørke sider av hverdagene deres. Forbered deg på smil og latter, krangel og tårer, klining og sex, død og dop, rapping og dans, eksamen, ferier og foreldre - og Bill Bailey som danser med en hund.


Britisk dramaserie i 10 deler
Originaltittel: Skins, serie 2
Kveldens episode: Effy
Produsert av All3 MEDIA International
I rollene: Nicholas Hoult, Mike Bailey, Joseph Dempsie, Mitch Hewer, Larissa Wilson, Dev Patel, April Pearson, Hannah Murray, Kaya Scodelario, Harry Enfield og Bill Bailey
Pressekontakt: Sidsel Mundal414 52 326 / 23 04 92 82
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 Sidsel Mundal
Hjemmeside: http://LENKER
  • Hjemmeside