Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 12. januar 2005 kl 23.10 Lydverket live: Span

Siste livesending

Det er klart for siste Lydverket live i denne omgang, og det er det norske rockebandet Span som avslutter med sin forrykende konsert fra Quartfestivalen i fjor sommer.

Span ble for alvor kjent i Norge da de fikk platekontrakt med det engelske storselskapet Island Records. To år etter kontrakten, i februar 2004, kom deres debutplate "Mass destruction". Albumet fikk mye skryt av kritikerne både her til lands og i utlandet.

Men det er vel først og fremst et liveband Span kan karakteriseres som. Guttene elsker å spille live, og de utstråler en energi på scenen som mange kan misunne dem.

Rett etter plateutgivelsen la de ut på en fire uker lang norgesturné, der så å si alle fylkene fikk besøk. Og selvfølgelig ble turneen godt mottatt av fans rundt om i hele landet.

I kveld sender Lydverket hele konserten Span holdt på Idrettsplassen i Kristiansand sommeren 2004. Seerne kan se frem til et band i storform!

Om Lydverket live
Lydverket live er en serie som består fire spesialsendinger hvor noen av de beste norske og utenlandske livebandene blir presentert. I serien møter vi Ralph Myerz & the Jack Herren Band, Sondre Lerche, The Darkness og Span.

Egenprodusert konsertsending fra NRK Ung
Programleder: Mona B. Riise
Prosjektleder: Marius Hoel
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10,


LENKER
  • Les mer