Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 8. februar 2005 kl 21.35 Den tredje vakten

På randen

Monroe (Nia Long) på randen av nervøst sammenbrudd i
Monroe (Nia Long) på randen av nervøst sammenbrudd i "Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros.)
Politikvinnen Monroe befinner seg på randen av nervøst sammenbrudd på grunn av en tilsynelatende tjenesteforsømmelse.

Ikke bare er politivåpenet hennes havnet på gale hender og brukt i forbindelse med en forbrytelse. Monroe blir såpass satt ut av spill at hun kjører inn i bilen foran seg i New York-trafikken. Med fatale følger.

Ny mann på jobb
Striden mellom politikvinnene Cruz og Yokas blusser opp igjen. Det skjer da den tidligere politimannen J. D. Hart en dag dukker opp som nyansatt brannmann. Yokas reagerer negativt fordi Hart og Cruz viser seg å være gamle kolleger.

Mer om serien
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet. Kim har vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskelig – kan de to politifolkene stole på hverandre? Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket. Hans måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.
Amerikansk action/dramaserie (2003)
Originaltittel: Third Watch (sesong 5)
Kveldens episode: Purgatory
Produsert av: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television
Med: Michael Beach, Coby Bell, Eddie Cibrian, Nia Long, Molly Price, Kim Raver, Anthony Ryuivivar, Skipp Sudduth, Tia Texada, Jason Wiles, Bonnie Dennison og Chris Bauer

Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57

LENKER
  • NBCs sider  
  • Diverse