Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 8. august 2013 kl 22.15 The Paradise

En slange i paradis


En rivaliserende butikkeier får innpass i varehuset. Det skaper en del problemer.

Katherine går langt for å bli sett av Moray, mens Clara furter.

Konkurranse om kundene
Barbersakibgeb til Bradley Burrough (Arthur Darvill) står i veien for utvidelsen av varehuset. Moray blir nødt til å innlede et samarbeid, noe som skaper uro i varehuset. Når Burroughs truer med å avsløre sannheten om hvordan Morays kone mistet livet, tar Jonas saken i egne hender.

Katherine provoserer Moray ved å gjøre innkjøp hos en annen konkurrent, onkelen til Denise. Det gir kjøpmannen falske håp om overlevelse i den tøffe bransjen.

Kun for herrene
Denise kommer i fare for å nevne sin idé om en "Gentlemens aften" til Miss Audrey, som stjeler ideen. Når en av herrenes koner misforstår konseptet, fører det til katastrofe. Heldigvis får Denise en ny idé.

Om serien
Englands aller første varehus, "The Paradise", er åstedet for denne britiske dramaserien. Det er et epokedrama lagt til Newcastle rundt år 1875, og handler om kjærlighet og ambisjoner i et fargerikt miljø. Bak kulissene lurer også mørke hemmeligheter.

Vi møter den unge Denise Lovett, som gjør alt hun kan for å tilpasse seg i den nye jobben i varehuset. Hun må navigere seg gjennom intriger, affærer og maktkamp. Snart får hun et godt øye til den karismatiske eieren, Moray.

Serien er basert på en roman av Émile Zola.

Britisk dramaserie fra 2012
Produsert av BBC/Masterpiece
Med: Joanna Vanderham, Emun Elliot, Elaine Cassidy, Sarah Lanchashire, Patrick Malahide
Presseansvarlig: Aesha Ullah, tlf: 23 04 93 75, mobil: 414 14 653.
TV-seere kan henvende seg til Publikumsservice, tlf: 815 65 900.