Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 16. desember 2000 kl 21.45 Med hjartet på rette staden

Med hjartet på rette staden (t)


NRK1 lørdag 16. desember kl 21.45
Med hjartet på rette staden

Romantikk i luften

Det ligger romantikk i luften i når den søte lærerinnen Jo foreslår for Nick at de reiser bort sammen en weekend.

Men det er ikke bare hyggelige ting som skjer i kveldens episode av \"Med hjartet på rette staden\". Sykepleieren Maggie besøker den invalide Michael Harvey (Michael Jayston). Samme dag blir Susan (Gillian Kearney), som er datter av skolens hovedlærer, skadet i en bilulykke. Men vedkommende som kjørte på henne, stoppet ikke for å hjelpe den skadde jenta. Maggie blir mistenkt for udåden - trolig fordi hun tilfeldigvis befant seg i nærheten.

Nick har bestemt seg for å ta mer utdannelse, mens Greengrass prøver seg som dyreutstopper - med tragiske følger.

Om serien
Den britiske serien \"Med hjartet på rette staden\" (Heartbeat) er fra idylliske Yorkshire. Hovedpersonen er politimannen Nick Rowan som forlot storbylivet i London sammen med sin kone Kate for å leve i roligere omgivelser på landsbygda. Nå er Nick blitt alene med datteren Katie etter at hans elskede kone døde. Men med god hjelp og oppmuntring fra Kates tante Eileen begynner Nick igjen å ta del i landsbylivet. Og hans lille datter Katie er blitt en livlig unge.

\"Med hjartet på rette staden\" er den mest populære serien i England. Med seertall på inntil 17,7 millioner er dette den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter utgjør resepten for seriens enorme suksess. Vi er nå kommet til serie 6 av \"Med hjartet på rette staden\".

NRK1 lørdag kl 21.35

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat, (serie 6, episode 6)
Med Nick Berry, Derek Fowlds, Bill Maynard, Kazia Pelka, Anne Stallybrass, William Simons, Mark Jordan, Juliette Gruber m.fl.
Pressekontakt: Anne-Marie Astad, tlf 23 04 98 41 (anne.marie.astad@nrk.no)

Bilde
Nick Rowan (Nick Berry) og Jo Weston (Juliette Gruber) bestemmer seg for å reise bort sammen en weekend.