Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 lørdag 14. februar 2004 kl 22.40 Beat for beat - tone for tone

Idolstjerne mot NRK-kjendiser

Kveldens gjester hos Ivar Dyrhaug er f.v. Rune Nilson, Marianne Furevold, Guro Dugstad og Kriter Railo. (NRK-foto: Ole Kaland)
Kveldens gjester hos Ivar Dyrhaug er f.v. Rune Nilson, Marianne Furevold, Guro Dugstad og Kriter Railo. (NRK-foto: Ole Kaland)
I kveldens "Beat for beat" blir ikke Idol-Guro stemt hjem. Men hun får hard konkurranse når hun og Krister Railo skal kjempe mot "Lydverket"-general Rune Nilson og Marianne Furevold fra Barne-TV.

- Det er noe av det kjekkeste jeg har gjort på lenge, sier Rune Nilson. Som programleder i "Lydverket" kan han mye om musikk, men hvordan er det med sangferdighetene? - Det vil jo vise seg i kveld. Jeg får nok klar beskjed fra kompiser hvis det er fælt, spøker Rune. Men han forsikrer at han har bakgrunn fra musikkbarnehage og at han har spilt og sunget i mange band selv om han aldri har vært vokalist.

Rune er på lag med NRK-kollega Marianne Furevold. Hun har sunget mye på Barne-TV og like før jul kom hun med barneplata "Hit og dit". I kveld blir det en fin blanding av norske slegere og mye 80-talls hitter.

Guro Dugstad ble slått ut av Idol, men rakk likevel å gjøre seg bemerket. Vi garanterer at hun er med helt til slutt i kveldens "Beat for beat" hvor hun får vist fram flere sider ved seg selv. Hun er på lag med Krister Railo som akkurat nå legger siste hånd på soloplaten sin. Den kommer ut til våren.

Om programmet
"Beat for beat, tone for tone" er en del av den såkalte "gullrekka" til NRK1 på fredagskvelden. I høst hadde serien et snitt på over 1 100 000 seere med en markedsandel på over 70 prosent. Dette er niende sesong for den populære musikkonkurransen.

Ivar Dyrhaug stortrives i rollen som (u)myndig programleder og pianistene Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve slutter aldri å imponere.

Programmet er sendt tidligere.

NRK Underholdning
Egenprodusert musikkonkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Pianister: Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78


LENKER
  • Les mer