Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 9. november 1999 kl 17.00 Ettermiddags-tv

Ettermiddags tv

NRK1 tirsdag 9. november kl 17.00
Ettermiddags-tv

Truls Mørk gjester Ettermiddags- tv

Cellisten Truls Mørk ble av H.M. Kongen utnevnt til ridder av 1. klasse av St. Olavs Orden i 1998 for fortjeneste av norsk musikkliv. Mørk er i dag en av de mest etterspurte cellister på verdensmarkedet. Han er gjest hos Andreas Lunnan i dag. Truls Mørk skal spille \"Fuglenes sang\" og det blir intervju med ham etterpå.

Mer musikk blir det i den faste spalten \"Kanskje på Norsktoppen\". Tidligere utfordrere har vært blant andre Karoline Krüger. I dag er det \"Jenter fra Jante\" som skal fremføre sangen \"Vulkanen står i landet med de fire floder\".

Verdikommisjonen
I forbindelse med Verdikommisjonens seminarer kommer Gunilla Granath og to skolebarn som representerer ungdomsskoler i henholdsvis Nordland og Oslo.

Lydbokas mor
Besøk blir det også av lydbokas mor, Herbjørg Hongset, som startet Lydbokforlaget for mange år siden. Hun er fra Melhus i Trøndelag
Det blir også et gjensyn med Bjørn Sand og Andreas Diesen i et klipp fra 1974. Innslaget er fra humorprogrammet \"Grav og spør\", hvor de to herrer gir svar på spørsmål om alt mellom himmel og jord.

NRK1 tirsdag kl 17.00

Vert: Andreas Lunnan

Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56