Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 30. september 2010 kl 22.20 Hjerte til hjerte - Spelet

Uønsket


Linn Skåber har drevet regissør og produsent til randen av galskap, og nå har de fått nok. Hun får sparken fra "Maridalsspillet". Linn legger ut på joggetur i marka for å klarne hodet litt.

Mens hun er ute og flyr i skogen, får hun en genial idé. Hun vil sette opp et alternativt spel! Med oppsetning her, ved siden av "Maridalsspillet". Spelet vil hun kalle "Oppsalspillet" siden hun selv kommer fra Oppsal i Oslo.

Linn og Evelyn oppsøker Janne Formoe på treningssenteret for å få henne med på de nye planene, men Janne er fortsatt sykemeldt og dessuten fra Kristiansand. Linn ringer så oppsaljenta Ingrid Bjørnov for å få henne med på de nye planene, men det møtet går heller ikke helt som planlagt.

Linn drar tilbake til Maridalen for å ta avskjed med spelgjengen, men tyr til drastiske virkemidler når hun ikke får den avskjeden hun forventer. Produsenten forbarmer seg over Linn og lar henne få komme tilbake i skuespillertruppen.

Om serien
Forrige gang vi møtte Linn Skåber var hun engasjert av Gyldendal forlag for å skrive en bok som det aldri ble noe av. Denne gangen skal Linn gjøre noe hun kan, hun har fått en rolle i "Maridalsspillet"!

Etter å ha fått overtalt regissør Gard Eidsvold til å gi seg en rolle i det kjendistunge spelet, skjer det en rekke ting som får regissøren til å angre bittert på at han ga etter. Linn durer ufortrødent frem med sin stakkars manager Evelyn på slep. Og henne dytter hun foran seg i enhver uheldig eller ubehagelig situasjon.

Dette er andre serie av "Hjerte til hjerte", regissert av Marit Åslein. Gjennom serien møter vi en rekke kjente fjes som havner i dramaet rundt Linn og hennes ønske om å være stor stjerne.

Egenprodusert humorserie (2010)
Manus: Terje Solli, Line Grünfeld og Linn Skåber
Regi: Marit Åslein
Prosjektleder: Christina Rezk Resar
Med: Linn Skåber, Line Grünfeld, Kristin Tonjer, Jon Øigarden, Gard Eidsvold, Janne Formoe, Anne Torjussen Diesen, mfl.
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden23 04 98 41/909 55 364
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900 Publikumssevice