Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 30. april 2013 kl 22.25 Pulk

Samisk casanova


I kveldens episode av "Pulk" skal Svanhild ha kjøretime med sjåførlæreren Egil, som sliter veldig med temperamentet sitt. I tillegg kommer det en fin søring-dame til den lokale puben, noe vekker instinktet hos den samiske casanovaen.

Om serien:
I serien «Pulk» blir vi kjent med de ansatte og innsatte på Pulk-klinikken langt oppe i nord. Velkommen til et absurd univers, der alle er så merkelige at det unormale er helt normalt.

På Pulk-klinikken finnes det nok av utfordringer i hverdagen. Den lokale begravelsesagenten stikker stadig innom for å sjekke om noen skal dø snart, slik at han kan tjene penger. Resepsjonisten får ufrivillige seksuelle fantasier om de fleste som er innom klinikken.

Den tidligere bestyreren på klinikken er en mystisk type. Han har barrikadert seg inne på bestyrerboligen, og de eneste gangene han kommer ut, er når han skal tisse på trappa for å markere territorium. Som om ikke det er nok, herjer også en gjeng med fornorskede same-terrorister i traktene. De har skumle planer, da de hater alt ved det samiske.

Norsk humorserie
Produsert av NRK Sápmi 2013
Prosjektleder: Johan Anders Biti
Medvirkende: Ronald Isaksen Pulk, Inga Marja Sarre, John Egil Utsi, Åse Katrin Vuolab, Nils Henrik Buljo og Jon Isak Lyngman Gælok
Presseansvarlig: Jade Josefine Nordahl / 92403873
TV-seere kan kontakte NRKs Publikumsservice : info@nrk.no / 815 65 900