Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 27. juni 2011 kl 21.30 Sommeråpent

Kvinnelig supertrio leder Sommeråpent


Nadia Hasnaoui, Anne Lindmo og Hilde Hummelvoll leder årets Sommeråpent fra Operaen. I kveld er det premiere med Nadia ved roret.

Både Anne Lindmo og Hilde Hummelvoll har ledet Sommeråpent tidligere, men for Nadia Hasnaoui blir det premiere. Hun er første programleder ut, etterfulgt av Hilde Hummelvoll før Anne Lindmo runder av.

- Dette gleder jeg meg enormt til. Jeg har bestandig drømt om å gjøre Sommeråpent, og føler jeg har fått drømmejobben. Denne typen program er virkelig noe jeg elsker, både det å gå direkte, ha med aktuelle gjester og få anledning til å ta pulsen på Sommer-Norge, sier Hasnaoui.

Direktesendinger fra Operaen
Det blir 32 direktesendinger gjennom sommeren fordelt på tre av NRKs mest profilerte kvinnelige programledere. Prosjektleder Linn Skarstein er storfornøyd med å kunne skilte med landets beste programledertrio.

- Vi gleder oss veldig til å holde Sommeråpent fra selveste Operaen i år. Det er ikke bare et fantastisk byggverk, men også en av Norges største turistattraksjoner. Nærhet til både folk og sjø er en uslåelig kombinasjon, sier prosjektleder Linn Sandberg Skarstein, som er meget godt fornøyd med å by på aktuelle saker, spennende gjester og sommerstemning fra Bjørvikas storstue.

Sommeråpent går mandag-torsdag i sju uker i sommer.
Egenproduksjon 2011
Prosjektleder: Linn Skarstein
Pressekontakt: Karoline Berg, 90108954.
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900