Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 29. juli 2004 kl 20.40 Surfeparadiset

Festing og krangling

Veronica
Veronica "VK" Kay er glad i festing. (Foto: Carsey Werner International)
I kveld blir Holly med VK og vennene hennes ut, og betaler for hotellrommet de leier rett ved festen. Kvelden ender med at Holly drar hjem alene, mens hotellrommet blir rasert for Hollys regning. Sunny er heller ikke i godt humør, og lar igjen knyttneven stå for snakkingen.

Rivalene Holly og VK er enige om én ting: Chelsea er en fantastisk surfer. De ser begge opp til Chelsea, og Holly er svært opptatt av at hun skal konkurrere mot henne i den neste konkurransen. – Hun er allerede en legende, bare 19 år gammel, sier VK om den unge australske jenta.

Holly forsøker å feste
På land begynner derimot uenigheten mellom de to California-jentene. Holly ser ned på VKs modelljobbing for Roxy, og mener også at hun fester for mye. Etter å ha lagt seg tidlig en kveld for å være fokusert og klar for konkurranser, bestemmer Holly seg til slutt for å bli med VK på en Roxy-fest. Festen blir ikke helt som Holly hadde tenkt…

Sunny slår til igjen
Myles har lenge arbeidet for at de lokale surferne på Hawaii skal få større muligheter til å bli med i turneringer. Hawaiieren Sunny er ikke enig i at det er en god idé. Han mener selv at han måtte jobbe hardt for å komme dit han er i dag, og det burde de andre få til også. Da han oppdager at han ikke blir hørt, reagerer Sunny som han pleier, og klapper til en av Myles’ samarbeidspartnere.

Om Surfeparadiset
Sju av verdens beste unge surfere flytter inn i et hus på en sju mil lang strand på Hawaii som er verdensberømt for sine bølger. På Oahu-øyas North shore skal de bo sammen i to måneder mens de kjemper om det verdifulle trofeet Vans Triple Crown. Trofeet gir både ære og berømmelse.

Gjennom seks torsdager blir vi vitne til hvordan noen av verdens mest sexy atleter takler farlige situasjoner, og vi får oppleve egotripper, krangler og emosjonelle opp- og nedturer.

Om deltakerne
Myles Padaca (31) er tittelforsvarer i Vans Triple Crown-mesterskapet. Han bor på Hawaii og skal snart bli far.

Holly Beck (22) kommer fra California, er målbevisst og vil vinne for enhver pris. Hun og Veronica "VK" Kay har lenge vært konkurrenter.

Danny Fuller (20) er fra Hawaii, og like opptatt av å ha det moro som å vinne. Hjerteknuseren har mange jentevenner, men "takler ikke forpliktelser akkurat nå".

Damien Hobgood (23) er profesjonell surfer fra Florida og svært åpen om sin kristne tro.

Chelsea Georgeson (19) fra Australia er en tøff utfordrer for de to andre jentene.

Veronica "VK" Kay (21) fra California har vært sponset av surfemerket Roxy siden hun var 15 år gammel.

Sunny Garcia (32) fra Hawaii er en surfelegende – og bråkmaker. Han liker ikke at andre menn gir kona Raina oppmerksomhet.

Innkjøpt virkelighetsdokumentar i 6 deler
Innkjøpsansvarlig: Trine Fossan
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf. 23 04 86 96/995 39 252