Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 19. oktober 2009 kl 21.35 Livet i Fagervik

Si det med ...en fisk!

Camilla (Lena Strömdahl) får en fisk kastet på den fine bilen sin. (Foto: Calle Persson)
Camilla (Lena Strömdahl) får en fisk kastet på den fine bilen sin. (Foto: Calle Persson)
Så er livet i gang for advokat Johan og hans medhjelper Annika. Denne gangen påtar de seg en sak der den 16-årige miljøaktivisten Stella har kastet rå fisk på Camillas fine jeep.

Et annet sted i Fagervik blir det klart at Rasmus skal kjøpe bakeriet, og at Ingvar angrer på den nye jobben. Johan tar et viktig valg, han flytter fra Annika og inn på det samme bakeriet.

Fagerviks kor får et nytt medlem, og Bernard har bestemt seg for å bli med.

Om serien
Dramaserien er propp full av humor og hjerte. Handlingen kretser rundt stedets advokat Johan og hans medhjelper Annika. Sammen løser de lokalbefolkningens juridiske dilemma, både store og små. Persongalleriet er det samme som i forrige omgang, og som prikken over i-en er det kommet to nye personer til. Rasmus, som spilles av Joakim Nätterrqvist og Susanne som spilles av Gunilla Röör.

Man skulle tro at det ikke skjer så mye på et lite sted som Fagervik. Men det er feil. En gammel venn flytter hjem fra New York, det lokale koret får forsterkninger av en dyktig tenor, luften fylles av nye romantiske følelser, resepsjonisten tar seg videreutdanning, en baker får et fristende jobbtilbud... Kort sagt, det er i Fagervik det skjer.


Svensk dramaserie fra 2009
Produksjon: SVT
I rollene: Henrik Johansson, Maria Sid, Ing-Marie Carlsson, Leif Andrée, Lars Lind, Nadine Kirschon, Johannes Wanselow, Joakim Nätterqvist, Ola Rapace, Cecilia Forde, Moa Gammel m.fl.
Pressekontakt: Sidsel Mundal, 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900