Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 18. oktober 2004 kl 23.10 Store studio

Happy i Store Studio

Anne Sandvik Lindmo og Per Sundnes har i kveld invitert Vidar Vang til å spille i Store Studio. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Anne Sandvik Lindmo og Per Sundnes har i kveld invitert Vidar Vang til å spille i Store Studio. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Det blir god stemning i Store Studio i kveld når Vidar Vang kommer for å spille live fra sitt andre album.

For et par år siden reiste Vidar Vang på en musikalsk pilegrimsreise til USA, Mexico, Jamaica, Cuba og Island. Etter at han hadde reist litt rundt i verden, laget han debutalbumet «Rodeo» i 2002. Dette var rotekte og sikker rock.

- Platen handler i stor grad om søken etter noe bedre. Og hva som skjer når man får det til. Det er som en rodeo, det gjelder å ikke bli kastet av, sa han til Aftenposten den gang.

Etter å ha gitt ut et album hvis tittel henviste på å bli kastet ned på bakken og sparket rundt i gjørma, har Vidar Vang nå reist seg og står rett opp og ned med
ryggen rak med albumet "Stand up Straight". Hans første singel derfra heter "Happy". 11. oktober slipper hans andre album ut i butikkene, og i kveld spiller han live i Store Studio.

Elton John
Det blir mer musikalsk nytt i kveldens Store Studio. Per Sundnes har vært i Las Vegas og truffet ingen ringere enn Elton John.

Litteratur og film
Hva er sannhet og hva er løgn om Rykkin? Nikolaj Frobenius beskriver sin nye bok "Teori og praksis" som en løgnaktig selvbiografi. Handlingen er lagt til Frobenius´ eget oppvekststed Rykkin utenfor Oslo, og forfatteren kommer til Store Studio sammen med en annen med bakgrunn fra Rykkin, sosiolog og humorist Harald Eia.

Vibeke Løkkeberg er myteomspunnet og omdiskutert, som filmregissør, forfatter og samfunnsdebattant. Nå er hun ute med ny roman, og kommer til Store Studio for å snakke om litteratur og norsk film.

Anne Sandvik Lindmo er som vanlig programleder og Per Sundnes popfaglig ansvarlig.


Egenprodusert talkshow fra NRK Kultur
Programledere: Anne Sandvik Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10,
Vises også i Nett-TV.LENKER
  • Les mer