Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 16. juli 2003 kl 22.40 Våre små hemmeligheter

Plutselig er alt forandret

Kelly (Deborah Mailman) og Evan (Samuel Johnson) (Foto: Southern Star)
Kelly (Deborah Mailman) og Evan (Samuel Johnson) (Foto: Southern Star)
Alex slipper en bombe: Hun skal delta i et ansiktskirurgi-prosjekt på et prestisjefylt sykehus i London, og skal være borte et år. Evan er både skuffet og opprørt. Han kaster seg over skrivingen og sårer Alex når han nekter henne å lese det han skriver. Evan søker også om å komme med i en forfatter-koloni i New York.

I mellomtiden toner Kelly ned forventningene til forholdet med Nathan, og alt går som det skal. Gabrielle vil gi opp karriere-ambisjonene, og bestemmer seg for å selge sin halvdel av leiligheten. Hun og Jason har en prat om livet, kjærligheten og hans kommende farskap, men de kommer ikke særlig nær hverandre.

Will hjelper Richie å flytte tingene hans inn i Brads leilighet, og får noe annet å tenke på enn Sams død. Richie drar tilbake for å si adjø til Miranda. Han tror at de fortsatt kan være venner, men Miranda er mer realistisk.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse innenfor et vidt aldersspekter i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes, og bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men hun har ingen suksess på kjærlighetsfronten. Inn i deres liv kommer Kelly, en sjarmerende, godhjertet jente som flytter inn på et ledig rom i leiligheten.

I en annen leilighet bor kjæresteparet Miranda og Richie, begge skuespillere. Miranda har store ambisjoner, men dårlig selvtillit. Richie står på terskelen til det store gjennombruddet. De deler leilighet med Will, som fremdeles tenker på sin eks, Leah.

Gabrielle og Jason bor ovenpå. Jason er advokat. Han og Gabrielle skal gifte seg, men utgangspunktet er dårlig. Gabrielle og Alex har vært bestevenninner siden de var åtte år gamle.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83