Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 31. mars 2007 kl 21.30 Med hjartet på rette staden

Brann på landet

Hett for konstabel Walker (Johanthan Kerrigan). (Foto: Granada International)
Hett for konstabel Walker (Johanthan Kerrigan). (Foto: Granada International)
Bonden Galloway får låven brent ned. Ryktene går om at en pyroman er løs i Aidensfield.

Drengen Barry Dyson fikk nylig sparken fra gården til Galloway. Snart peker alle i byen ut Barry som synderen. Men politibetjent Walker er ikke så sikker.

Walker går dypere inn i saken, og gutten viser seg å ha et alibi. Riktignok fra moren. Men Walker er også informert om at Barry har et kjæresteforhold til Galloways datter. Da han drar ut til gården for å snakke med bonden om dette, er Galloway unnvikende.

Redsel for represalier
Så brenner det også på gården til Hobson. Det virker som om alle nå får bekreftet det de lenge har antatt – og politiet forhører Barry. Han blånekter. For han var i all hemmelighet sammen med Galloway-jenta da det brant, men tør ikke fortelle det pga. redsel for represalier fra faren hennes.

Walker tviler stadig på at Barry er den skyldige. Han leter etter folk med andre motiver enn Barrys for å antenne to av gårdene i Aidensfield.

Da er det meldingen om at stedets supermarked står i brann kommer…

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess.

Britisk dramaserie (2005)
Originaltittel: Heartbeat (serie 15)
Kveldens episode: Risky Business
Produsert av: Granada International
Med bl.a. William Simons (Alf Ventress), Peter Benson (Bernard "Bernie" Scripps), Sophie Ward (Helen Trent), John Duttine (George Miller), Derek Fowlds (Oscar Blaketon), David Lonsdale (David Stockwell), Tricia Penrose (Gina Ward), Jonathan Kerrigan (Rob Walker), Mark Jordon (Phil Bellamy), Gwen Taylor (Peggy Armstrong)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, mail: info@nrk.no


LENKER
  • Les mer