Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 8. september 2007 kl 21.35 Med hjartet på rette staden

Debbie Bellamys vansker


Debbie Bellamy kjemper med sin trang til alkohol. En dag går hun ned til elva og drikker seg full. Det går nesten så galt det kan gå.

Under en bro blir Debbie overfalt av en fremmed mann. Da Phil Bellamy kommer hjem, er Debbie helt skaket og oppløst i tårer. Phil har erfaring med hennes alkoholproblemer, men Debbie lyver til mannen om hvor hun har vært.

Dagen etter blir en ung mann som var ute på joggetur, funnet druknet i elva. Doktor Helen gjenkjenner ham som en av sine pasienter. Ron var en depressiv type, en småkriminell som lå under for alkohol, kan Helen fortelle.

Overbetjent Miller konstaterer at Ron hadde sittet inne for et underslag i en bank, noe Ron hele tiden har hevdet at han er uskyldig i. Den videre etterforskningen avslører at Ron ikke døde av drukning, men ble drept med slag av en stump gjenstand mot hodet og så kastet i elva.

Saken begynner å se svart ut for Debbie da politiet finner en knapp fra hennes jakke og en lighter med initialene til hennes eks-mann nede ved elva, noe som viser at hun kan ha vært på mordplassen på den aktuelle tiden.

Overfor Phil innrømmer Debbie at hun slo Ron i hodet med en tomflaske i selvforsvar, men kan hun også være morderen?

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess.

Britisk dramaserie (2005)
Originaltittel: Heartbeat (serie 15)
Kveldens episode: Wine and roses
Produsert av: Granada International
Med bl.a. William Simons (Alf Ventress), Peter Benson (Bernard "Bernie" Scripps), Sophie Ward (Helen Trent), John Duttine (George Miller), Derek Fowlds (Oscar Blaketon), David Lonsdale (David Stockwell), Tricia Penrose (Gina Ward), Jonathan Kerrigan (Rob Walker), Mark Jordon (Phil Bellamy), Gwen Taylor (Peggy Armstrong)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, mail: info@nrk.no
Mer om serien: http://www.itv.com/page.asp?partid=1876