Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 9. januar 2003 kl 19.30 Ungkarsreiret

To rake motsetninger

Bestekompisene Mike (Eddie Kaye Thomas, t.v.) og Euan (Sean Maguire) deler leilighet i New York. (Foto: Warner Bros.)
Bestekompisene Mike (Eddie Kaye Thomas, t.v.) og Euan (Sean Maguire) deler leilighet i New York. (Foto: Warner Bros.)
Euan og Mike har vært romkamerater på universitetet i Oxford. Nå flytter de til New York og skal dele leilighet i en av storbyens mest elegante bygårder. Euan er en dreven skjørtejeger, mens Mike er av den trofaste typen. Det må bety en ting – trøbbel.

Euan (Sean Maguire) er en glatt og sjarmerende brite med meget gode talegaver – spesielt når det gjelder det annet kjønn. Han møtte sin amerikanske kompis, Mike (Eddie Kaye Thomas), mens de begge studerte i England. Nå er de to glade ungkarene havnet i New York og skal ta fatt på voksenlivet. Skjønt, Mike har kjæreste – noe Euan syns er helt bortkastet tid når det finnes så mange vakre damer der ute.

”Ungkarsreiret” følger livet til Euan, Mike, Liz (Lauren Stamile) kjæresten til Mike, og kompisen Chau (John Cho), som jobber på en vietnamesisk restaurant rett over gata. Serien er laget av produsentene Paul og Chris Weitz som også står bak storfilmene ”American Pie”, ”Nutty Professor II: The Klumps” og ”Antz”. Britiske Sean Maguire er kjent fra ”Eastenders”, og både Eddie Kaye og John Cho spilte i ungdomskomedien ”American Pie”.

Første episode
Gutta kan ikke tro hvor heldige de er når de får leilighet i Hadley on Centre-bygningen, en bygård kjent for å huse kjendiser, rockestjerner og fotomodeller. Her øyner Euan muligheten til å gjøre stadig nye kvinne-erobringer. Han får blod på tann når supermodellen Vee tar samme heis som ham og Mike. Han smører tjukt på med sjarmen sin, men får bokstavelig talt bakoversveis når Vee åpner munnen…

Amerikansk komiserie
Originaltittel: Off Centre
Produksjon: Warner Bros. og Dream Works Productions
Regi: Mark Cendrowski, Gerry Cohen.
I noen av rollene: Eddie Kaye Thomas (Mike Platt), Sean Maguire (Euan Pierce), Lauren Stamile (Lis Lombardi), John Cho (Chau Presley), Jason Winston George (Status Quo)
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41