Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 16. desember 2003 kl 20.35 Våre små hemmeligheter

Vanskelige forhold

Jason (Damian de Montemas) til v. er lykkelig over å ha sønnen Angus hjemme igjen, men forholdet til Caitlin skranter. Her med vennene Will (Joel Egdgerton) med lille Angus og Evan (Samuel Johnson) (Foto: Southern Star)
Jason (Damian de Montemas) til v. er lykkelig over å ha sønnen Angus hjemme igjen, men forholdet til Caitlin skranter. Her med vennene Will (Joel Egdgerton) med lille Angus og Evan (Samuel Johnson) (Foto: Southern Star)
Alex er fortvilet over graviditeten, og bestemmer seg for å ta abort. Venninnene støtter henne. Caitlin kommer tilbake med lille Angus, men forholdet til Jason skranter. Miranda får sjokk da hun oppdager at en video med henne og Richie fins på internett.

En kveld Gabrielle følger Alex hjem, finner hun en bunke ukeblader og et nydelig måltid fra Evan. Senere våkner Alex, og finner Rex i rommet. Han er både varm og omsorgsfull, men Alex ber ham om å gå. Hun vet at hun har tatt den riktige avgjørelsen, men er likevel trist til sinns.

Jason er glad for at Caitlin og lille Angus er tilbake i Melbourne. Forholdet til Caitlin er imidlertid noe anstrengt. Sex-livet er dårlig, og Caitlin bestemmer seg for å flytte ut igjen. Jason er fortvilet over å miste sønnen for annen gang.

Miranda er mildt sagt sjokkert over å oppdage at en video hvor hun og Richie har sex, fins på internett. I løpet av kort tid er den sendt som e-post til alle og enhver. Med tanke på jobben hennes som skuespiller er dette en katastrofe. Miranda nekter for at det er henne, men i hemmelighet lar hun Richie få båndet for vise det til den tidligere kjæresten sin, Brad. Miranda forlanger at Richie skal ringe agenten hennes, og fortelle at kvinnen på båndet ikke er henne.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes særlig godt. Han bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men på kjærlighetsfronten er det ingen suksess. Evan og Alex har imidlertid følt at det er noe mellom dem.

Richie og Miranda var tidligere kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie deler leilighet med Simon, og gjør karriere som såpestjerne på tv. Den siste beboeren i leiligheten er Will, en fraskilt mann som opplevde at kjæresten Sam brått omkom i en bilulykke.

Jason og Gabrielle var et par, men forholdet var dårlig. Jason møter en annen kvinne, Caitlin, som blir gravid. Jason og Caitlin strever med å finne lykken sammen.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83