Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 22. august 2004 kl 08.00 Stå opp!

Stå opp! fra Tromsø

Christine Malnes Mathisen gleder seg til å ta fatt på jobben som programleder for Stå opp! (Foto: Frank Ludvigsen)
Christine Malnes Mathisen gleder seg til å ta fatt på jobben som programleder for Stå opp! (Foto: Frank Ludvigsen)
I høst blir det ny programleder og nytt sendested for Stå opp!. Christine Malnes Mathisen skal underholde store og små hver søndag morgen, og det skjer fra Tromsø.

Hun overtar stafettpinnen etter Marianne Furevold som har vært programleder for Stå opp! siden høsten 2001, og Christine har takket ja til et helt år i Stå opp!-redaksjonen.

Samme oppskrift
Nytt fjes og ny by til tross: Stå opp!-oppskriften forblir den samme. Redaksjonen har ikke noe fast studio, men reiser rundt på forskjellige steder der det skjer ting for barn og unge. Det er mye å utforske i Tromsø og omegn, men Christine lover at det i løpet av året også skal bli turer til andre steder i landet - og til og med utenfor Norge.

Sendetiden, kl. 08.00, er også den samme som før.

Både østlending og nordlending
Christine er 26 år gammel og debuterte i år som programleder i Påskemorgen som også ble sendt fra Tromsø. Den nordlige delen av landet vårt er ikke helt ukjent for Christine, som selv er født i Harstad. Da hun var fem år gammel flyttet hun til Skedsmokorset utenfor Oslo, og kan dermed snakke både østlandsk og som en ekte harstadværing.

På sel-besøk
I første program tar Christine seerne med til Polaria, et arktisk opplevelsessenter i Tromsø. Her blir vi blant annet bedre kjent med noen av selene som bor på senteret.

Egenprodusert magasin fra NRK Barn og ungdom
Programleder: Christine Malnes Mathisen
Prosjektleder: Beate Hårstad Jensen
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252