Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 18. januar 2012 kl 20.55 Kjærligheten biter - premiere!

Høye forventninger


Hvor langt er du villig til å gå for kjærlighet? Eller bare litt kos? I denne sjarmerende serien fra NBC får vi en annerledes serie om jakten på en partner.

Serien handler om Annie og Frannie, to single kvinner som erfarer opp- og nedturene med dating, kjærlighet og sex, mens alle deres andre venner er godt etablerte. Dette er en serie om kjærlighet og alle de sprø tingene man gjør når man er forelsket, som å konkurrere med kjærestens favorittbamse, eller å lyve om at du er jomfru.

Annies venn, Cassie, lyver om at hun er jomfru for å tiltrekke seg en mann. Hun er lei av at Annie får så mye oppmerksomhet med den spesielle historien - og den gravide magen sin.

Samtidig er vennene Judd og Carter er på samme fly som Jennifer Love Hewitt, og begge får de idéen om å ligge med en kjendis kombinert med å bli medlem i den eksklusive "Mile High Club". For første og kanskje siste gang i livene deres kan dette være en reell mulighet. Carter får sparken fra jobben sin og går hjem. Der venter kjæresten hans, men hun kjeder seg ikke!

Love Bites avslører hvordan kjærlighet er anno 2011 – på en måte du aldri har sett før!

Produsert av NBC Universal (2011)
Originaltittel: Love bites
Presseansvarlig: Sarah Jordanson Fauske , tlf: 41 50 67 47
TV-seere kan kontakte Publikumsservice: info@nrk.no , tlf: 815 65 900