Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 12. oktober 2008 kl 21.20 Ocean's Eleven

Tidenes ran

Stjernespekket film med Julia Roberts, Andy Garcia, Matt Damon, Brad Pitt og George Clooney (Foto: Warner Brothers)
Stjernespekket film med Julia Roberts, Andy Garcia, Matt Damon, Brad Pitt og George Clooney (Foto: Warner Brothers)
Mindre enn 24 timer etter at han kommer ut fra fengselet, er Danny Ocean i gang med å samle troppene for å utføre ranet over alle ran – på én kveld skal de rane de to største casinoene i Las Vegas og ende opp med en gevinst på 150 millioner dollar.

Ocean har lagt planer bak murene, og alt han trenger er en pokerkonge, en lommetyv, en akrobat, to tekniske vidunderbrødre, en smådum britisk bombeekspert, pengene til en gammel fyr fastlåst i 70-åra, en uærlig croupier, en slåsskjempe og en veddeløpsgambler. Ranet har også en pikant side, som Ocean holder for seg selv. Terry Bendict er nå gift med Oceans ekskjæreste, Tess.

Om filmen
"Ocean’s Eleven" er basert på filmen fra 1960, hvor Rat Pack-medlemmene Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr., Peter Lawford og Joey Bishop spilte hovedrollene.

I den nye versjonen holder Danny Ocean og karene seg til reglene. Ikke skade noen, ikke stjele fra noen som ikke fortjener det og spill spillet som om du ikke har noe å tape. Er du med eller ikke?

Amerikansk drama (2001)
Originaltittel: "Ocean’s Eleven"
Med George Clooney (Danny Ocean), Brad Pitt (Rusty Ryan), Matt Damon (Linus Caldwell), Don Cheadle (Basher Tarr), Andy Garcia (Terry Benedict), Julia Roberts (Tess Benedict)
Regi: Steven Soderbergh
Pressekontakt: Hans T. Wiig, tlf: 23 04 96 23
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no