Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 14. oktober 2006 kl 18.30 Johnny og Johanna

Anne klipper til

Johnny og Johanna: Konrad (Mikkel D. Nygaard) og Reka klarer aldri å bli enige om hvilke filmer de skal se. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Johnny og Johanna: Konrad (Mikkel D. Nygaard) og Reka klarer aldri å bli enige om hvilke filmer de skal se. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Johanna forsøker å hjelpe Reka og Konrad med å bli sammen igjen, mens Anne tar en av Johnnys utfordringer for alvorlig.

Reka og Konrad har slått opp etter en mislykket kinotur. Konrad synes Reka alltid skal bestemme hvilke filmer de skal se, og hun nekter å gi seg. Johanna foreslår at Reka leier en film hun vet Konrad vil se for å gjøre det godt igjen, og tipser Konrad om å gjøre det samme.

Klipper av buksemerker
Trine synes merkeklær er teit, og Robert er selvfølgelig enig. De begynner å klippe merkene av olabuksene sine, og Sara forteller dem at hun har hørt at noen har gjort det i butikker også. Ikke lenge etter er Trine og Robert på plass i klesbutikken der Katrine jobber – med saks. (U)heldigvis er det for mange mennesker der, og de må dra hjem med uforrettet sak.

Johnny og Anne får vite hva Trine og Robert hadde tenkt til å gjøre, og Anne påstår at det hadde vært en smal sak. Johnny utfordrer henne til å skaffe ti buksemerker uten å bli oppdaget på 24 timer. Oppdraget er ikke alvorlig ment siden butikkene har stengt for helgen, men Anne vil gjerne vise at hun klarer det meste. Og da Katrine setter fra seg vesken med nøkler og nøkkelkort til butikken, øyner Anne en mulighet…

Om serien
Elleve lørdager i høst møter vi igjen gjengen i "Johnny og Johanna". De to stesøsknene har fått et nært og godt forhold, og i tillegg har de fått en lillebror som de kaller Sniff. Å få et nytt barn i huset setter sitt preg på familielivet.

Når vi møter igjen gjengen, er de alle lykkelig forelsket – i hvert fall tilsynelatende. Anne og Johnny er kjærester og utfordrer stadig hverandre til å gjøre ulike stunt, mens Reka og Konrad også er sammen og svært forelsket. Johanna er kjæreste med Jack, men det er noe som skurrer…

Robert går en spennende tid i møte, han er i ferd med å bli bedre kjent med faren sin, Joakim, og familien hans.

Hvem er hvem?
Stesøsknene Johanna (Maiken Kolle Riskild) og Johnny (Michael Hansson) bor sammen med Johannas mor, Line (Ines Prange) og Johnnys far, Eddie (Stig Henrik Hoff).

Gustav (Svein Roger Karlsen) er Johannas far og Lines eks-mann. De har også Katrine (Anette Lauenborg Waaler), som er Johannas storesøster.

Kameraten Robert (Aksel Torvik Knutsen) og moren hans, Trude (Ingunn Beate Øyen) bor i kjellerstua hjemme hos Johnny og Johanna etter at de mistet leiligheten sin i en brann. Robert er i ferd med å bli kjent med faren Joakim (Dennis Storhøi) og hans familie. Han er gift med Randi (Kristin Kajander), som han har tre barn med: Sara (Pernille C. Iversen), Trine (Hanna Helgestad) og Tim (Johannes Nagel).

Johannas bestevenninne Reka (Annette Roth) er kjæreste med Johnnys kamerat Konrad (Mikkel D. Nygaard). Johnny er kjæreste med Anne (Victoria Ose), mens Johanna var sammen med Jack (Jonathan Malmquist Harket) i begynnelsen av sesong 3. Assad (Habib Ur Rahman Manzoor) er Jacks kamerat, og bor i samme oppgang som Kristiansen (Erik Hivju).

Egenprodusert dramaserie fra NRK Barn og ungdom, sesong 3 (2006)
Prosjektleder: Rita Sarnes
Regi: Anne-Marie Nørholm, Trond Ola Mevassvik
I rollene: Maiken Kolle Riskild, Michael Hansson, Stig Henrik Hoff, Ines Prange, Dennis Storhøi, Victoria Ose, Jonathan Malmquist Harket, Aksel Torvik Knutsen, Mikkel D. Nygaard, Annette Roth, Habib Ur Rahman Manzoor, Svein Roger Karlsen, Erik Hivju, Ingunn Beate Øyen, Kristin Kajander, Pernille C. Iversen, Johannes Nagel, Hanna Helgestad, Anette Lauenborg Waaler m. fl.
Pressekontakt: , tlf 23 04 86 96/995 39 252
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900 info@nrk.no


LENKER
  • Hjemmeside