Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 26. august 2000 kl 22.10 Med hjartet på rette staden

Med hjartet på rette staden (t)


NRK1 lørdag 26. august kl 22.10
Med hjartet på rette staden (20)

Tilbake til Aidensfield

Et par som nylig er flyttet til Aidensfield, blir gjenstand for lokalbefolkningens raseri i kveldens episode. Og Nicks mor, Ruby, prøver å vinne politisjef Blaketons hjerte.

Kveldens episode innleder en ny sesong med den britiske serien \"Med hjartet på rette staden\", og vi skal igjen følge Nick Rowans liv i Aidensfield. Han sliter med å kombinere ansvaret for sin nyfødte datter og jobben som politikonstabel etter at hans kjære Kate døde. Derfor tar han med glede imot tilbudet fra moren Ruby om hjelp. Ruby Rowan har ikke vært lenge i Aidensfield før hun skjønner at politisjef Blaketon kan være et godt parti.

Eddie King og kjæresten Brenda - som nekter å gifte seg før han kan tilby henne et skikkelig hjem - blir forskrekket når de oppdager at et hus de hadde blitt lovet, nå skal selges på auksjon. Når huset blir solgt for en svært høy pris til innflytterne Martin og Sue Shepherd, blir en murstein kastet inn gjennom vinduet, og de nye eierne blir lettere skadet.

Mistanken faller øyeblikkelig på Eddie, men George og Gina mener bestemt at han var på puben da steinkastingen fant sted. Like etter kastes en murstein gjennom vinduet til husselgeren Frank Mellor. Hvordan kan dette forklares?

Ruby Rowans sjarmoffensiv overfor Blaketon lykkes ikke og skuffet og frustrert reiser hun tilbake til London. Men så får Nick besøk av Kates tante Eileen...

Om serien
Den britiske serien \"Med hjartet på rette staden\" (Heartbeat) er fra idylliske Yorkshire. Hovedpersonen er politimannen Nick Rowan som forlot storbylivet i London sammen med sin kone Kate for å leve i roligere omgivelser på landsbygda. Men nå er Nick blitt alene med datteren Katie etter at hans elskede kone døde.

\"Med hjartet på rette staden\" er den mest populære serien i England og har hatt så mye som 17,7 millioner seere. Det gjør at serien er den mest sette dramaproduksjon på tv gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter utgjør resepten for seriens enorme suksess.

NRK1 lørdag kl 22.10

Bilde
Politisjef Blaketon (Derek Fowlds) blir gjenstand for kvinnelig oppmerksomhet i kveldens episode av \"Med hjerte på rette staden\".

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat
Med Nick Berry, Derek Fowlds, Bill Maynard m.fl.
Pressekontakt: Anne-Marie Astad, tlf 23 04 98 41 (anne.marie.astad@nrk.no)