Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 5. august 2005 kl 23.15 Elsk meg

Sorgens skygger

Frankie (Claudia Karvan) og Charlie (Dan Wyllie) finner trøst hos hverandre. (Foto: Southern Star)
Frankie (Claudia Karvan) og Charlie (Dan Wyllie) finner trøst hos hverandre. (Foto: Southern Star)
Frankie og Charlie har sunket dypt ned i sorgen. Ingen av dem greier å fungere i hverdagen – Frankie klarer ikke å gi slipp på datteren og later som hun fortsatt er der, og Charlie stenger seg inne og tyr til røyk, alkohol og jobb.

Kjolen til Lou henger fortsatt på klessnora, bilder av henne er over alt i leiligheten, og da Frankie må levere tilbake en bok som Lou har lånt på biblioteket, innbiller hun seg at Lou fortsatt er hos henne…

Charlie prøver å dempe sorgen med alle midler. Til ingen nytte. Han tar med Lous aske og kjører opp langs kysten til et sted der han, Frankie og Lou pleide å dra ofte før i tiden. Frankie kommer etter og sammen synker de inn i minnenes verden mens Lou hjemsøker dem i drømmene.

I kveld kan du se de to foreløpig siste episodene i serien rett etter hverandre. Episode ti sendes kl 00.05 i kveld.

Om serien
I sommer følger vi fire menneskers liv som flettes sammen av kjærlighet, sjalusi, gammel vane og livets tilfeldigheter i den australske dramaserien "Elsk meg".
Serien er på ti episoder og speiler livet til dagens 30-åringer som danner andre familiekonstellasjoner enn forrige generasjoner. Serien er produsert av John Edwards, og skrevet av Jacqueline Peske som laget "Våre små hemmeligheter". Hovedrollen som Frankie spilles av Claudia Karvan, som også hadde en av hovedrollene i "Våre små hemmeligheter".

Frankie er 31 år, alenemor for åtte år gamle Lou og seriens hovedperson. Hun håper stadig å få fart på livet sitt, men vet ikke helt hvordan. Til daglig jobber hun som tegner i en avis, men er egentlig kunstmaler.

Frankie deler hus med Tom, en tidligere stjernekokk som etter å ha slitt med stoffproblemer, nå lager mat på kjøkkenet i byens rehabiliteringssenter.

Litt borti gaten, i et mye finere hus, bor Charlie som er Frankies eksmann og Toms bror. Han er lykkelig gift på nytt med Julia som snart skal føde deres første felles barn.

Australsk dramaserie 2004
Originaltittel: Love My Way
Episodetittel: Only Mortal og Garden of Love
Produsert av: Southern Star
I rollene: Claudia Karvan (Frankie Page), Brendan Cowell (Tom Jackson), Dan Wyllie (Charlie Jackson), Asher Keddie (Julia Jackson), Alex Cook (Lou Jackson).
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55 364