Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 12. desember 2003 kl 00.35 R.E.M. i Wiesbaden

Fremragende R.E.M.

Michael Stipe og resten av R.E.M.s konsert i Wiesbaden i Tyskland var en fryd for både øyne og ører. (Foto: Warner Music)
Michael Stipe og resten av R.E.M.s konsert i Wiesbaden i Tyskland var en fryd for både øyne og ører. (Foto: Warner Music)
Fra en vakker utescene midt i det gamle bysenteret i Wiesbaden gledet R.E.M. over ti tusen fans med hits fra en lang og solid karriere.

Klassikerne "Everybody Hurts", "Losing My Religion", "Drive", "Man on The Moon" og "Daysleeper" er noen av låtene vi får høre, før en Michael Stipe i storform avsluttet konserten med "It’s the End of the World As We Know It".

Best of-plate
I sommer og høst har R.E.M. besøkt byer over hele Europa for å lansere sin "best of"-plate som kom i oktober. Før turneen øvde bandet inn i overkant av 75 låter, og hadde dermed mer enn nok å velge i på scenen.

R.E.M. har alltid markert sitt sterke politiske engasjement, og konserten i Wiesbaden var heller intet unntak. Scenedekorasjonene, som besto av rosa, grønne og blå paljettbilder og ordet LUV (LOVE) i rødt, var egentlig maltrakterte varianter av kjente merkevarer.

Britisk produksjon fra 2003
Originaltittel: R.E.M. – Live In Germany
Kontaktperson: Niels Bierge
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252