Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 4. november 2002 kl 23.30 Linda Green

Jakten på ekte kjærlighet

Linda Green (Liza Tarbuck) er en morsom dame i sin beste alder på jakt etter den store kjærligheten. (Foto:
Linda Green (Liza Tarbuck) er en morsom dame i sin beste alder på jakt etter den store kjærligheten. (Foto:
Linda Green befinner seg tidlig i 30-årene, og er som sine mange single medsøstre på jakt etter Den Rette. Han viser seg å være vanskelig å finne, men i det minste har Linda det morsomt mens hun leter! Hun kan vanskelig se seg selv i morsrollen. - Jeg kan knapt passe en kanin! sier hun. Velkommen til Linda Greens verden.

Denne britiske komiserien er full av varm humor i beste Bridget Jones-stil. Hovedpersonen, Linda Green, har et smittende humør, og en helt egen evne til å rote det til i kjærlighetslivet sitt. Hun er selvsikker, morsom og flørtete. Om dagen jobber hun i en bilforretning og selger finansieringsløsninger. Men det er om kvelden hun er i sitt rette element – nemlig bak mikrofonen i den lokale klubben!

Linda har mange folk i livet sitt. Familien elsker henne, men hun driver dem til vannvidd med alle de sprø innfallene sine. Vennene gir stadig gode råd, og en av dem, Jimmy, tilbyr henne til og med en seng å overnatte i skulle det bli for galt. Med ham selv oppi, selvsagt…

Linda koser seg sammen med vennene sine og lever et bekymringsfritt liv - bortsett fra når det gjelder menn. Hun gjør alltid den samme tabben og tror det er Mr. Right som har banket på døren hennes. Og hver gang hun åpner døren, resulterer det i et komplett følelsesmessig kaos.

To brødre
Linda har vært sammen med Neil en stund når han plutselig gjør det slutt med henne. Som vanlig trodde Linda at Neil var mannen i hennes liv, men må innse at det var en umulig drøm. For å komme over kjærlighetssorgen innleder hun et forhold til Neils tvillingbror, Tom. Bortsett fra en tatovering på magen, er Neil og Tom helt like som to dråper vann. Men når det gjelder personligheten er de rake motsetninger. Neil oppfører seg som en tullebukk, mens Tom bare er snill og søt.

Linda er kjempefornøyd. Hun får beholde det hun liker best ved Neil, nemlig utseendet, mens hun slipper den dårlige oppførselen hans og alt det medfører. Dette høres ut som en oppskrift på det lykkelige liv, men fullt så enkelt er det ikke!

Komiserien ”Linda Green” handler om alle de eventyr og uhell en dame kan havne oppi i sin søken etter sitt hjertes utkårede. Spesielt når hun er kresen, redd for forpliktelser og egentlig har det bra slik hun har det!


Britisk komiserie
Originaltittel: ”Linda Green”
Produksjon: A Red Production for BBC Worldwide Ltd.
I rollene: Liza Tarbuck (Linda Green), Christopher Eccleston (Tom Sherry/Neil Sherry), Claire Rushbrook (Michelle Fenton), Sean Gallagher (Jimmy McKenzie), Daniel Ryan (Darren Alexander)
Regi: Sydney Macartney, Bery Richards.
Pressekontakt: Sidsel Linden, 23 04 98 41


Bilder:
1. Linda Green (Liza Tarbuck) er en morsom dame i sin beste alder på jakt etter den store kjærligheten. (Foto: BBC)
2. Linda Green (Liza Tarbuck) tror hun har funnet kjærligheten med Neil (Christopher Eccleston).(Foto: BBC)
3. Linda Green trives best bak mikrofonen! (Foto: BBC)